Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is észre vette ezt a...

Más is észre vette ezt a hibát? :/

Figyelt kérdés
Az osztálytársaimmal nem rég beszéltük, hogy a repülőgépen nincsen ablaktörlő, mert a repülő sebességénél már nem maradnak meg vízcseppek az üvegen. De a Csillagkapu egyik részében egy Goa'uld teherhajó megy hyper sebességgel és mikor mutatják az elejét látszódnak az ablakon a vízcseppek. Nah most akkor hogy is van ez? Ki a hülye? Az osztálytársam vagy a Csillagkapu rendezői? :(

2012. okt. 29. 07:31
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem senki nem hülye!

Egyedül az van itt, hogy mindannyian emberek vagyunk. Bizony, még a filmkészítők is, s mint ilyenek, hibázunk. A filmekbe becsúsznak bakik, a nagyokat persze, a látványosakat igyekszenek kiirtani a készítők is, de hogy egy-egy "apróbb" becsúszik, mint a vízcseppek az ablaküvegen (mivel nyilván a jelenetet állóhelyzetben vették fel egy jól bevilágított stúdióban), azt én személy szerint nem érzem olyan nagy tragédiának, hogy vágni kelljen a szomorú pofákat.

Elvileg ez a sorozat még így is az igényesebbek közé tartozik, de százszámra akadnak valóban igénytelen mozik, filmek, a B-től a Zs-kategória gyermekei, na azokat messze kerüld el, mert összetörnék a kis lelkedet, hogy mennyi "hamisítást" benne lehet hagyni a kész műben.

2012. okt. 29. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Hm. akkor mi a francot keres azon a gépen, amit vezetek egy "Windshield wiper" feliratú kapcsoló? Akkor én is UFO-t vezetek? :D
2012. nov. 2. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hibákat keresel? akkor ezt figyeld: [link]
2012. nov. 12. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3 as voltam: találtam én is hibákat:

példul a 3x17-ben, amikor is teal'c kilövi a nyílpuskából a nyilat egy kötéllel ami kijön a kapu másik oldalán úgy, hogy még teal'c a bázis oldalán van. Ezt a csillagkapu sajátmaga megcáfolja az SG. atlantisz 01x04 részben, ahol mondják, hogy nem lehetséges az, hogy az anyag részben átjuthasson a kapun, csak akkor, ha teljes egészében desintegrálódott, (vagyis a karod nem jön ki a túl oldalt ha beledugod az eseményhorizontba, csak akkor jelensz meg a túl oldalt, ha az egész tested eltűnt az indulási oldalról.

atlantiszos 01x04 amikor beszorul az ugró a kapuba, akkor megrázkódik, szerintem ez is lehetetlen (a megrázkódás), mivelhogy van tehetetlenségi csillapítás, és alig mentek 10 km per órával se.

Akkor van egy olyan rész a 8-9 évad körül, nem tudom pontosan, a lényeg az, hogy karter skafanderben kint van az ürben a csapakkónál, hogy valamit "ügyeskedjen rajta" és tudom minden filmben meg van ez a hiba, (vagyis volt egy hang a csapakkó- ból jött (óruiáskapu) de az ürben nincs hang, vagyis semnmit nem kellet volna hallanunk, de ez azért van mert így izgibb a film, csak kicsit fizikai képtelenség (vakumban nem terjed a hang).

Akkor van egy olyan rész (abban amikor megtalálják a másik kaput) Karter lámpája lemerül és valami olyasmit mond, hogy fenébe nincs több elem, oké rendben de akkor két jelenttel később miért világít a lámpája?

És még egy, 08x05 részben azt mondják hogy eddig egyszer léptek elő múzeumi kiállításból, de igazából kétszer történt meg valamelyik előző évadokban.

(bocs a helyesírási hibáért ha maradt benne:)

2012. nov. 12. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Az osztály tárasd a hülye .Oké meg kell figyelni a részleteket is ,de azért nem kell ennyire részletesnek lenni .
2013. júl. 9. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Még az előző kommentemhez :igen vannak hibák.
2013. júl. 9. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!