Senki nem vette észre élő adásban, hogy egy hatalmas izzadságfolt van Gigi felsőjén?
2011. ápr. 7. 22:41
1/17 anonim válasza:
hogy figyelt volna oda? megmondja a mirigyeknek hogy ne izzadjanak?
2/17 A kérdező kommentje:
feltaláltad egy olyat h izzadásgátló dezodor... vagy arra sem telik neki?
2011. ápr. 7. 22:50
3/17 anonim válasza:
Muszáj mindenbe belekötni, és csak a hibát keresni? Én is uálom a Gigit, de ez már sok! Az ok, hogy a nevet illetően van olyan, hogy izzadsággátló dezodor, de gondolkodj már épeszüen, szerinted az tényleg azt jelenti, hogy gátolja, mint ahogy a reklámokban előadják? Az izzadás fontos dolog, a szervezet túlmelegedését gátolja, szerinted egy kencefice vagy spré ezt meg tudja akadályozni? Mert ha igen, akkor no comment..
Képzeld, én is használok, mégis izzadok ha melegem van!
4/17 A kérdező kommentje:
csak akkor nem értem, miért mondták mindig hogy ő olyan higiénikus meg ápolt... ebből nem ez derül ki:/
2011. ápr. 7. 22:58
5/17 anonim válasza:
Nehéz felfogni, hogy az izzadás teljesen természetes folyamat? Te talán nem szoktál? Attól, hogy ott volt a folt a felsőjén, még nem ápolatlan.
6/17 A kérdező kommentje:
tudom, hogy ez természetes folyamat, ezzel nincs is gond, de azért én nem állnék ki úgy egy ország elé, hogy egy hatalmas izzadság folt van a pólómon... sztem akkor is gusztustalan
2011. ápr. 7. 23:03
7/17 anonim válasza:
És most mit csináljon? Rohanjon átöltözni 10 percenként, mert izzad?? Forgatás ment, megizzadt, hát istenem!
8/17 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy olyan meleg volt ott benn, mivel érdekes módon rajta kívül a többi 15 vagy nemtomhány ember nem izzadt, pedig volt, akin hosszú ujjú fölső volt, ő mégis izzadt... szóval nem tudom ő mi jogon mondta másokra, hogy milyen gusztustalanok, ez is kb olyan mint hogy ő mondta Évára, hogy erkölcstelen, miközben ő volt a legnagyobb ri.banc odabenn mégis a jókislányt játszotta meg...
2011. ápr. 7. 23:08
9/17 anonim válasza:
Lehet, hogy ő izzadós típus, vagy olyan felsője volt, amin jobban látszik. Mindegy, de azt elhiheted, hogy biztos nem büdösen, mosdatlanul jelent meg a műsorban.
10/17 anonim válasza:
Amikor volt a kihívás Éva farmerruciáján ott figyelt az izzadás.Juj,ő ilyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!