Senki nem vette észre élő adásban, hogy egy hatalmas izzadságfolt van Gigi felsőjén?
te amúgy normális vagy?
nem hiszem hogy nálam jobban valaki utálja Gigit, de minden szarba belekötni -.- te még sosem izzadtál meg annak ellenére hogy izzadásgátlót használtál?
Ne haragudj kedves kérdező, de ez már egy kicsit sok! Sőt nagyon sok!!!!!!
Ilyen értelmetlen dolgokkal foglalkozol?!
Gondolom nagyon fiatal lehetsz és talán még nem is használsz izzadásgátlót.
Tehát az izzadásgátló az izzadás SZAGÁT teszi kellemesebbé, hogy az ember ne legyen büdös, nem eltünteti az izzadást. Sőt a dezodor is meglátszik a ruhán, legyen az a fehér vagy a golyós dezodor.
Meg az is lényeges, hogy milyen a ruha, mert van amin nem látszik, van amin meg igen, így én sem szeretem az olyan ruhákat amin látszik, de nem mindig lehet elkerülni, mert nekem is van olyan ruhám amin látszik.
Szóval ne haragudj, de egy ilyen idétlen kérdést kár feltenni!
Utálom Gigit.
Én is ápolt vagyok, kencéket használok, fürdök, tiszta ruhát veszek fel, de mégis meglátszik a pisztolytáska ha olyan ruhát veszek fel véletlenül. Olyankor próbálok összeszorított karokkal lenni, amíg le nem tudom cserélni a felsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!