Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Azt nem vette eszre meg senki...

Azt nem vette eszre meg senki hogy Tabani azert hunyorit mert rovidlato es nem hordja a szemuveget?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 09:43
 1/7 anonim válasza:
100%
Gondoltam rá, mert én is mindig ezt csinálom :(
2010. jan. 22. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy kit érdekel? Csak a hangjára figyelj ;)
2010. jan. 22. 19:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Igazad van de ez hozzatartozik a megjelenesehez.Eleg hujen nez ki ahogy hunyorit mint egy vaktyuk.
2010. jan. 22. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy sose fog Oprah tole interjut kerni mint Suzan Boyle-tol....
2010. jan. 22. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Susan s-sel írja a nevét, és Oprah ritkán szokott magyar sztárokkal riportot készíteni. ;)
2010. jan. 24. 19:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a helyreigazitast,te ugye abba a kategoriaba tartozol aki azert latogatja a Gyakorit hogy masokat kioktasson,kihagyhattad volna nyugodtan,tok felesleges volt mert nem kimondottan helyesirasi hibat kovettem el,valoszinu te tokeletes vagy,bocs!.Oprah valoszinuleg nem is tudja hol van Magyarorszag?Sajnalom hogy ennyire alabecsulod a hazadat.Egyebkent o vadassza az ilyen kulonleges kepessegu(hangu) embereket,egy kicsit utanaolvashatnal es rogton behuznad a farkad!
2010. jan. 25. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Tabánit nem azért nem fogja megkeresni Oprah,mert magyar,hanem azért,mert egy tök unalmas ember.Persze,jó hangja van,de ennyi.Egy értelmes mondatot nem lehet kihúzni belőle.Tipikus "anyja veri a f...át".
2010. jan. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!