Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csòkolòzás közben zavarò ha szemuveget hordok?
Figyelt kérdés
Szemuvegben még nem csòkolòztam,ezért kìváncsi vagyok,hogy akkor levegyem vagy mit csináljak vele?2011. jún. 15. 13:17
1/8 anonim válasza:
Csak óvatosan,de meg lehet szokni,nem muszáj levenned.
2/8 anonim válasza:
Én nem szoktam levenni, bár ha a barátom is szemüveges lenne, valamelyikünk biztosan levenné
3/8 bix válasza:
évekig szemüveges voltam, nem zavart:) mást se
5/8 anonim válasza:
én szemüveges vagyok, és jobban szeretem ha nincs rajtam közben, persze ha már jobban belemelegedünk akkor lényegesebb inkább, mert hamar maszatos lesz..
6/8 anonim válasza:
nekem a párom szemüveges, nem mindig veszi le, főleg röpke csokoknál sem, de azért hosszabb smárolásoknál lekerül a szemüveg.
7/8 anonim válasza:
párom szemüveges, de közelre lát, így ált simán leveszi, ha csókolózunk
engem nem zavar, de őt igen, aztmondja csak útban van, és jobban fér hozzám ha nincs rajta
8/8 anonim válasza:
csók közben nem zavaró,sexközben is csak orálnál zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!