Keresek 3d filmeket, jatekokat, ma kaptam szemuveget szoval meg uj vok a temaba. Hol talalok pld listat?
hogy az ilyen ember miért kommentel egyszerűen nemtudom megérteni, tarsd meg magadnak ezt a csicskaságot, aztán töröld magad a GYK-ról szerencsétlen -.-"
Válaszként elsőnek annyit, hogy a videókártyád milyen?
Ugye ha gyenge / régi nemfogja bírni, akadni fog / else indul a 3D. Ha Nvidia kártyád van, akkor ezt a listát tudom ajánlani, most néztem utána, lehet régi az archív, és már bővült, de egyenlőre ezek vannak meg Nvidiához. Persze ehhez telepítened kell az Nvidia 3D Vision Drivert, amit a megfelelő opciók kiválasztásával megtehetsz itt: [link]
Hat ennyit en is tok hogy beirjam a googelbe, de nekem nem holmi bena online jatek kell.
Olyan kell ami 3d s szemuvegre volt csinalva.
azagond, hogy ezek kifejezetten nvidia driverre vannak tervezve, de nézz utána googleban: "videókártya" 3d driver
Ha találsz akkor jó, ha nem akkor még egy utolsó ötlet, igaz csak filmnézéshez jó, de PowerDVD legújabb verziója képes azonnal térhatásúvá konvertálni a filmet, helyet sem foglal, mert ahogy nézed, úgy lesz belőle 3D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!