Ezeket az xbox 360 játékokat érdemes beadni valami használt játék kereskedőhöz? (lent)
Xbox 360-ra megvan a: - Nascar 09
- Def Jam Icon
- Lost Planet 2
- Crash Time 2
- Skate 1
- Star Wars Forece Unleashed 1
Ugye nem új játékok de például Magyarországon a Nascar 09 az ujabb mert a 10-et csak Amerikában adták ki.
Mennyit érhetnek a játékok külön-külön és egybe?
Esetleg Szegeden belül hova vihetném őket, hogy pénzt kapjak értük?
Előre is köszönöm!
Szerintem össz. egy 10-est kapsz érte.Lehet hogy csak Bp.-n van,de az 576-ban beveszik a használt jó állapotú játékot.Neten nézelődj.Maszek konzolboltokban érdemes próbálkozni.
Üdv.!
Ha Szegedi vagy, akkor ne 576-ba vidd, mert ők igaz jó áron adják, de sz+ré' h+gyé' veszik be. Menj a Bartók Béla térre, és ott van egy konzol sziget feliratú bódé <-ezzel szerintem válaszoltam is a kérdésre :)
A srác nem adja be egy könnyen a derekát,légy makacs és talán jó áron beveszi... :)
tudom. 576 az szar. bese lehet adni csak ha veszek valamit az árán. és igen. megtaláltam a konzolszigetet :D
azért kösz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!