Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen baki/hiba volt a Te esküvődön?
A férjem elfelejtette ,hogy már felhúztuk a gyűrűket :)
És a koccintásnál kérdezte,hogy mi lesz a gyűrűkkel,és persze ahogy kimondta,leeset neki,hogy már megvolt,de mindenki jót nevetett,zavarban voltunk idegesek voltunk,mert nem tudtuk jól megszervezni az egészet,mert sokat dolgoztunk akkor:(
Én nem tudok beszámolni bakiról, mint egy érintett, mivel én szervezem az esküvőket. Minden esküvőn előfordulnak bakik, de egy szolgáltató olyan hibákat nem követhet el semmilyen esetben sem, mint amiket itt olvastam. Teljesen elszomorít az a tény, hogy még mindig vannak olyan szolgáltatók, akik sehogy sem végzik a dolgukat, mindezt persze pénzért művelik. Mi az, hogy egy zenész nem tudja a Himnuszt???????? És még ha meg sem volt beszélve, ez egy alap mű, amit minden magyar polgárnak tudnia kell, nem hogy egy zenésznek!!!!!
A másik a videós kolléga. ha valaki ebben a szakmában dolgozik, az ilyen hibát nem követhet el, erre nincs mentség, és arra szeretném kérni azt a menyasszonyt, akivel a videós így kibabrált, hogy írjon nekem privátban, mert a megbízási díj ilyen esetben igenis visszajár!!!!! Persze, azt a napot újból nem lehet végigcsinálni, és videó sem lesz arról, de legalább a pénz megmarad!!!
Ezen kívül, mindenkitől két dolgot kérnék. Az egyik, hogy ha van idejük vagy kedvük, és nem szeretnék, hogy ilyen szolgáltatókba ütközzenek mások, legyen az akár helyszín, akár fotós, sminkes, stb..., keressenek esküvős fórumokat és osztogassák meg NÉV SZERINT, kik azok, akik nem valók erre a szakmára, és azokat a szolgáltatókat keverik rossz helyzetbe, akik tényleg nagyon jól, és profi módon végzik a munkájukat!!! kérlek, segítsétek ezeknek az embereknek a munkáját, és az enyémet is ezzel... köszönöm szépen!
Hát baki nem nagyon volt, inkább bosszantó dolgok. És az is a zenészek miatt.
1. Meg volt beszélve, hogy az anyakönyvvezetőnek mikroportja lesz. Erre fel állványt kapott, és a zsinóron majdnem átestem, mert annyira meg volt húzva.
2. A mikrofon be sem volt kapcsolva, mikor szóltunk, akkor odament az egyik "zenész", és mikor bekapcsolta, úgy gerjedt, hogy nem értettünk semmit :( tény, hogy a többire nem is emlékszem :D
3. Amikor elkezdtük volna a szertartást, és szóltunk a zenészeknek, hogy indítsák a zenét, még megkérdezték, hogy egy cigi ugye még belefér??? NEM!!!
A baki talán ennyi volt. Íme a viccesek :D
1. A kántor a templomban olyan szinten nem tudta a nászindulót, hogy be sem akartam menni, aztán rájöttem, hogy addig játsza, amíg be nem megyek :D akkor meg sürgettem aput :D
2. Előbb érkeztünk mindenhova, mert féltünk, hogy elered az eső, így viszont a pap csak magára kapta a csuhát, viszont a képeken látszik, hogy papucsban van :D
3. Úgy remegett a pap keze, hogy majdnem eldobta a bibliát :D
4. Amikor vágtuk a tortát, akkor a felső rész egyik fele elfogyott, a másik nehéz volt, és leborult pofával az asztalra :D a pincérünk odaugrott, tányérra tette és visszaállt a helyére :D mi röhögtünk és vágtuk tovább a tortát :D mind elfogyott :D
5. nem pont olyan lett a torta, mint amit kértünk. Igazából ízre baromi finom volt, de kinézetre nem az volt, amit rendeltünk. De mivel rajtunk kívül ezt senki nem tudta, minket sem érdekelt. Mondjuk az esztétikában látszott, hogy nem profi cukrász csinálta :D
de azért voltak még események. A vőfély nem csinált játékokat, pedig kértük, amikor megemlítettük neki, azt mondta, hogy ő azt csinálta, amit mi mondunk...???
Egyébként nem nagyon volt rá szükség, mert jó volt a hangulat, és amit csinált, az jó volt, de azért lehetett volna jobb is.
A férjem nagynénje folyton csesztetett, hogy miért egymás mellett megyünk, miért nem a tanúkkal, (nászmenet), akkor már házasok voltunk, miért nem engedjük le az uszályomat, hol a pöttyös fejkendőm, mert a menyecskének az kell bla-bla.
A sütiket nem dobozolták időben, úgyhogy nem mindenkinek tudtunk adni.
A főpincér, aki meg akkora arc, mint én nem is tudom :D, amíg mi a polgári esküvőről átmentünk a templomba, felmondott, de lenyomta az esküvőt velünk :D
De ettől függetlenül azt mondom, hogy 10/9-es volt az esküvőnk :D
Nálunk murphy rendesen bakavart:
- megjött az esküvőre- emitt marha kényelmetlenül éreztem magam végig...
- eldugult a fürdő előtte való éjjel, így nem lehett ott öltözködni csak a másik fürdőszobában, ezért a vendégsereg ellepett mindent még az én szobám is, és kb csak én nem tudtam öltözködni
- apukám villanyszerelt, mert más hűtőkocsit kaptunk, és csak 380-on ment
- elcsúsztunk időben, mert szépen megvolt minden, hogy kinek mi a feladata, csak épp a kocsik mennyiségével nem számoltunk... így a furikázások jóval lassabbak voltak
- vőlegény beteg volt, de felgyógyította magát
- a dekorálásra nem jött el egy lány, akit vártak, fontos virágokkal, s még csak nem is szólt
- hozzám később jött a sminkelős lány
- tortához nem készítettünk be tortalapátot és kést
- menyasszonytánc zenéjét nem találtuk ki jól
egyébként nagyon jó volt az egész, szép emlék!
A hugom esküvőjén nem voltak nagyon nagy baki :)
csak annyi ,amitől szegénykém nem akart férjhez menni:DD
szóval a csokra,ami gyönyörű volt,de nem is hasonlított ahoz a képhez,amit a virágoshoz vittünk.
Egy kis gömbcsokor lett volna,mert hugi aprócska termetű,a csokor meg eltakarta a nyakától a térdéig:DDD
Azt mondta,ő igy nem megy sehová.
Fogtam a csokrot és egy ollót...:) csináltam belőle sokkal kisebbet ,de igy is szép volt:))
Valahogy elfelejtették a sütiket kirakni az asztalokra :SS ezt máig nem értjük,pedig csoda finom házi sütiket sütettünk stb. valamennyi volt de ehh... ,utána nem győztük szét osztogatni:)
Mindenkinek mondtuk a vendégek távozásakor,hogy jöjjenek másnap vissza ebédelni ha van kedvük,mert rengeteg kajánk maradt.250 fős volt a buli:)
Erre 80 főre fel kellett vissza teríteni :DDDkonkrétan semmi sem maradt ezután:)
Azt mondták a vendégek nyugodtan csinálhatunk következő héten is egy ilyet:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!