Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötés után kb. mennyi idő elteltével jöttél rá, hogy hiba volt házasságot kötnöd a házastársaddal? Miért?
Mivel mi 9 évig éltünk együtt addigra már kiderült az összes hiba.
A házasságkötés utánra már nem maradt csak egy, de azt is az élet hozta. Adódott egy szituáció, amiben kiderült, hogy a házastársam nem ért annyira az üzleti ügyekhez mint gondolja, túl optimista, ha kockáztatásról van szó.
Ezen kívül semmi újat nem tudtam meg róla a papír megszerzése után.
Én kb 2 év után.Sajnos az itallal nem tudott megbirkózni. Valószínű, hogy bennem volt a hiba. Most, a második párommal 5 éve boldogan élünk.
35/F
Próbálok nagyon őszinte lenni 2-hét után elváltunk. Mindent tudtunk egymásról kivéve hogy én sokkalta jobban szeretem őt mint ahogy ő engem valaha is szeretet volna.
Még most is piszkosul szeretem, és az együtt töltött idő meseszép volt de azok után amit velem tettem ne tudom hogy képes lennék e újra kezdeni vele.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!