Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagias szemléletű vagyok és bennem van a hiba ha házasságot csak házassági szerződéssel lennék hajlandó kötni? 2 kapcsolatom ráment erre de most se csinálnám másként.
Vállalkozó vagyok kis cégem aminek anno 1 db embere volt (én magam) kinőtte magát, 30an vagyunk jól megy a bolt. Sose tudhatom hogy amikor egy fiatal lányka dobálja magát előttem én kellek neki vagy a lóvém.
Két kapcsolatom is ráment arra hogy a csaj erőltette a házasságot én meg azt mondtam oké házasság de házassági szerződéssel. Irány az ügyvéd ahol a szerződésben mindkettőnk vagyoni helyzetét rögzítjük még házasság előtt így tudható ki mit hozott a házasságba pontosan, így későbbi probléma esetén a hölgyike nem jöhet azzal pl hogy a ház az voltaképp az ő keresetéből lett.
Mert realista vagyok nem hiszek az örök szerelemben ma még izzó tűz, pár év és üszkös hamu szürke hétköznapok. Én már most készülök a télre hiába süt ezerrel a nap a szerelem terén.
Vajon bennem van a hiba? Sok ismerősöm mondja egy anyagias paraszt vagyok hát miért feltételezem egy nőről hogy csak azért jön mert pénzem van? (Mert ugye ilyet még a világ nem látott… persze)
Oké nem feltételezem (dehogynem…). De ha nem a pénzemért akar akkor nyilván semmi problémája se lehet a házassági szerződéssel, mert ugye NEM a pénzem érdekli.
De ha nem a pénzem érdekli miért is nem megy bele?
Én menjek bele a házasságba, de ő nem megy bele a szerződésbe? Hogy van ez?
És már nem egy nem két kapcsolatom végződött ezzel, hogy házasság oké de szerződéssel és itt vége…
Két komoly kapcsolat és több kisebb.
Ha én megtudnám hogy te engem aktuális ribikének nevezel és meg azt gondolom rólad,hogy a barátnőd vagyok, akkor úgy ütnélek szájba a péklapáttal, hogy a fal adja a másikat.
Két bajod van: egy fax vagy és nem normális nőkkel ismerkedsz (mert azok szóba sem állnának veled) hanem felszínes csinos kis libákkal. Igazad van, mindenképp irass házassági szerződést mert téged nem a belsődért fognak szeretni, az is biztos.
nem normális nőkkel ismerkedsz (mert azok szóba sem állnának veled)
Ó hidd el randiztam én már magát "normálisnak " tartó nagy önálló tanult nővel aki eleinte levegőnek nézett aztán megtudta anyagi helyzetem meglátta a kocsim és egyből hajlott...
Mindenkinek megvan az ára.
Minek akarsz te egyáltalán feleséget?
Másrészt nem az számít, hogy magáról mit mond az ember. Magával mindenki jóban van, még te is.
Minek akarsz te egyáltalán feleséget?
Olvass vissza. Én nem akarok. Soha egyszer se én akartam házasodni.
Én csak azt mondtam mint le is írtam hogy házasság? oé. De akkor szerződéssel. De magamtól akar a halál házasodni.
Minek? Hogy aztán gond legyen a válással mikor kihűl a húsos pite?
Akkor meg mit szenvedsz?Közöld az elején, hogy nem akarsz házasodni és kész. Az a te bajod hogy a "belsőddel" nem csak normális, de semmilyen nőt nem tudsz fogni, ezért így állsz hozzá. Hogy értsed: Lehet,hogy egy normális nő nem azért hagyott ott mert házassági szerződést akarsz hanem mert megtudta hogyan állsz a házassághoz.
Nagyon sok ember nem a pénzre hajt, és sok nő teljesen független és önálló anyagilag. Ha te nem tudsz egy anyagilag független nőt meghódítani, a hiba a te készülékedben van. Bár ismétlem ha te úgy beszélsz a nőkről, hogy "ribike" meg hölgyike, akkor nem csak azokról a nőkről állítasz ki szegénységi bizonyítványt akikkel randizol hanem saját magadról is.
Miért egy pitos almára mint lehet mást mondani mint hogy piros alma? Mit mondjak rá hogy sárga körte?
Ha valaki egy ribi akkor egy ribi. Hívhatnom naccsasszonynak is akkor is egy segghülye retek liba marad, akinek a lóvém kell.
Uram atyàm kellenél Te a halàl kóchengeres f....nak.
Mar az íràsodból kiérzem, hogy mennyire el vagy telve a pénzeddel.
Na én se mennék hozzàd így, mert ez magas fokú bizalmatlansàg jele.
Nekem szakító ok, mert ha nem bízik bennem amellett nincs keresni valóm.
Bàr hozzà tenném, hogy messziről kerülöm a gazdag férfiakat, mert egytő egyig mind egy beképzelt, egoista majom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!