Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehetne ebben arany középút?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne ebben arany középút? (esküvő)

Figyelt kérdés

Párommal kicsi esküvőt tervezünk, szülők, tesók, nagymama. Szertartások, vacsora és kész.

A fő okok, hogy 35 felettiek vagyunk (ennek ellenére) első házasság. Utáljuk a felhajtást. Létszámban is nagy lenne az eltérés, mert az én családom hatalmas (és jó kapcsolatot is ápolunk), a páromé pedig rendkívül kicsi abból is van olyan, akiről a párom azt sem tudja, hogy Bp-en pontosan hol lakik. Szóval nulla kapcsolat.

Arányaiban szülőkkel együtt az én (legkisebb) létszámom kb. 55 fő, a páromé 15.

Szokásos téma, az anyós jelölt tombol. Hogy mit fognak szólni a rokonok, meg hogy ő ezt szégyelli, meg stb. Igenis azt a kis családot meg kell hívni. Milyen szemetek vagyunk, stb. Gyakorlatilag nem is áll velünk szóba.

Nekünk ez fáj. Két hónapja megy a háború. Látni sem óhajt minket. A párom nagyon szereti és tiszteli a szüleit, szegény évek óta lavíroz, hogy se engem, se anyóst ne sértse meg. Eddig sikerrel. De ezen a ponton teljesen elakadtunk.

Szerintetek hogyan lehet ebből kilépni? Hívjuk meg az ő minimálcsaládját? Ebben az esetben az enyémek tuti megsértődnének... Amúgy nem, de ha a másik fél ott lenne, az biztosan rosszul esne nekik... Nem tudom mi legyen...

2015. szept. 17. 11:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
80%
én már válaszoltam, de azt elmondom még, hogy a mi eskuvonkon 10 ember volt. nem akartunk tobbet, kulfoldon házasodtunk ossze. annak a 10 embernek fizettunk mindent, szállást, repjegyet, kirándulásokat (amig itt voltak). eloszor anyum nem nagyon orult neki, mondta hogy tiszta szégyen..stb. stb. végul belenyugodott, ugyhogy nagyon jol telt a pár napos, pár fos eskuvonk :D
2015. szept. 21. 12:20
 32/32 A kérdező kommentje:
köszi
2015. szept. 21. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!