Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan, akinek lapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek lapos talpú, vagy nagyon alacsony sarkú cipője volt a mennyasszonyi ruhájához?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy egy ennél magasabb sarkú cipőt be mernék vállalni, tekintve, hogy sosem hordok magassarkút, és éjfélig talpon kell lennem benne. A menyecske ruhához biztosan laposat húzok.

[link]

Ez rendben van szerintetek, és el lehet vele érni a megfelelő hatást? (Egy magassarkúban más a tartás és a megjelenés akkor is, ha maga a cipő nem látszik.-A ruha hosszú lesz.)

2015. aug. 21. 23:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, még nem készülök házasodni, de majd én is tuti laposban megyek férjhez, mert utálom a magassarkúkat. Ez a cipő teljesen rendben van.
2015. aug. 23. 21:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az én napom, csak a kényelem mellett azért jól is szeretnék kinézni. :) De ebből akkor semmiképp sem lesz gond, úgy látom.
2015. aug. 24. 06:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam is hasonló volt talán egy ici-picit magasabb volt a sarka.Ha cipőt választasz arra figyelj, hogy stabil legyen.Nekem tűsarkú volt de olyan volt a sarkának a kialakítása hogy nagyon stabilnak éreztem.

Ha megvan a cipő rendesen járasd be, hogy ahol kell táguljon, és hozzászokj.Én azt hittem erre kb. 2-3 nap elég is lesz, de nagyon nem!

A szoknya alatt tényleg nem látszik mi van a lábadon, meg akkor amikor ott leszel már nem is fog érdekelni.

Én éjfél után egy teljesen lapos talpúban voltam és a kutyát se érdekelte.

2015. aug. 24. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy balerina csipke cipőm volt kb. 3 mm vastag talppal :D Senkit nem érdekelt a cipőm nagysága...
2015. aug. 26. 19:10
 15/16 A kérdező kommentje:
#13, köszönöm a tanácsokat! Én is így terveztem, mindenképp bejáratom, és jó minőségűt veszek, ami stabil és kényelmes is, a cipőn nem spórolok. Tűsarkút azért nem merek vállalni, de nem gond, mert az is tetszik, amit linkeltem. Talán jobban is. Sose voltam tűsarkús, az alkalmi cipőim is mindig vastagabb sarkúak voltak,csak magasabbak. De azokat nem viseltem ennyi ideig.
2015. aug. 27. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:

én kalocsai hímzett tornacipőben voltam ;)

azt vedd fel, ami neked kényelmes!

2015. szept. 22. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!