Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek lapos talpú, vagy nagyon alacsony sarkú cipője volt a mennyasszonyi ruhájához?
Nem hiszem, hogy egy ennél magasabb sarkú cipőt be mernék vállalni, tekintve, hogy sosem hordok magassarkút, és éjfélig talpon kell lennem benne. A menyecske ruhához biztosan laposat húzok.
Ez rendben van szerintetek, és el lehet vele érni a megfelelő hatást? (Egy magassarkúban más a tartás és a megjelenés akkor is, ha maga a cipő nem látszik.-A ruha hosszú lesz.)
Rajtam is hasonló volt talán egy ici-picit magasabb volt a sarka.Ha cipőt választasz arra figyelj, hogy stabil legyen.Nekem tűsarkú volt de olyan volt a sarkának a kialakítása hogy nagyon stabilnak éreztem.
Ha megvan a cipő rendesen járasd be, hogy ahol kell táguljon, és hozzászokj.Én azt hittem erre kb. 2-3 nap elég is lesz, de nagyon nem!
A szoknya alatt tényleg nem látszik mi van a lábadon, meg akkor amikor ott leszel már nem is fog érdekelni.
Én éjfél után egy teljesen lapos talpúban voltam és a kutyát se érdekelte.
én kalocsai hímzett tornacipőben voltam ;)
azt vedd fel, ami neked kényelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!