Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen mennyasszonyi ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mennyasszonyi ruha illene, egy 41 éves nőnek 2. házasságkötéskor?

Figyelt kérdés
Linket is küldhettek,köszönöm!
2015. jan. 13. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem koktélruha. Milyen az alkatod?
2015. jan. 13. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is egy koktélruha és a fátyolt mindenképp hanyagold.

Színre se vennék fel teljesen hófehéret, csak valamilyen világos színűt.

2015. jan. 13. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Azért mert nem az első esküvőd, és elmúltál 20 éves még lehetsz nagyon csinos! Ne aggódj! Nagyon sok szép fazon létezik olyanok száméra, akik nem szeretnének túlzásba esni. Szerintem, ha kerülöd az abroncsos, habos-babos fazont, még akkor is sok lehetőséged marad. Kedvenc műsorom a "Mondj igent a ruhára!"a TLC műsorán látható. Innen meríthetsz ötleteket. Szerintem nehéz megmondani így ismeretlenül, hogy milyen ruha való neked. Nem ismerjük a személyiségedet, de a legfontosabb az, hogy te szeresd azt a ruhát, és jól is érezd magad benne!Sok sikert a választáshoz!

Íme Kleinfeldék oldala a műsorból:

[link]

[link]

[link]

Nézelődj ezeken az oldalakon! :)

2015. jan. 13. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Kosztüm, szolid koktélruha, vagy akár egy se nem hercegnős, se nem túlságosan kihívó esküvői ruha. Manapság már nem nagyon számít a szín, lehet akár fehér is, vagy fehér szerű, ha jól áll, és ha nagyon szeretnéd. Hosszú fátyolod, és koszorúd ne legyen, egy rövidke fátyol, vagy egyéb fejdisz, hajdísz belefér.
2015. jan. 13. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Alkalmi ruhák, törfehér, vagy vajszín, ekrü színekben gondolkodnék...egyéniséghez illő szabást, formát lehetne választani. A szabó-varró segít a kiválasztásban, mert ő tudja, hogy a saját alakodon az általad választott ruha valóban mutat-e olyan szépen, mint egy kifejezetten modell-alkaton.

2015. jan. 13. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Én valamilyen csipkés, testhezálló ruhát választanék ekrü színben:

[link]

2015. jan. 13. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
2015. jan. 13. 20:47
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!Én 50 kg és 160 cm vagyok.Nagyon szép ruhákat linkeltetek!Abroncs kizárva,a fehér színen gondolkodom még,de talán az ekrü jobban illene hozzám.

Mindenkinek ment a zöld kezecske.

2015. jan. 14. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:
A fehért még megbeszélheted a vőlegényeddel is, mert lehet, hogy ő abban szeretné, hogy legyél. Az ekrü inkább szokás ilyenkor, de ha ő pl. fehérben akar látni, akkor szerintem megérheti a kedvére tenni, főleg, ha amúgy a ruha, visszafogottabb, szolidabb.
2015. jan. 14. 11:55
 10/10 anonim ***** válasza:
2015. jan. 14. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!