Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha megeri a 38ezer Ft-ot? El tudnam adni 20ezerert Magyarorszagon?
2015. jan. 9. 16:08
2/14 anonim válasza:
El tudnád húszért adni. Régebbi divatú, de még sokan keresik ezt az aszimetrikus fazont. Nem maradna a nyakadon húsz ezerért.
3/14 anonim válasza:
Persze, csak nagyon gyanus, hogy nem ezt kapod, hisz ez a promő kep..
Én nem mertem így megrndelni...
De ha tényleg tapasztalt helyről van, és igazolt, akkor simán megéri
4/14 anonim válasza:
Szerintem mindkettő reális ár, sőt...Ilyen ruhákat én csak sokkal többért láttam. Ezt én is elfogadtam volna. :)
5/14 anonim válasza:
Úgy látom, ez egy eredeti, használt ruha magánszemélytől. Így meg merném rendelni. Akármi is a divat, ha olyan valakinek a testalkata, akkor ez a fazon áll jól. :) Mivel minőségi, stílusos darab, szerintem eladható lesz később is.
6/14 anonim válasza:
#3: Nem csak promó kép van, ott a többi privát fotó is az esküvőről :)
Igen, megéri ez a ruha.
7/14 anonim válasza:
Csak azt is nézd hogy az eladó lehet nem szállít Magyarországra, de ha rákérdezel hátha de az még lesz vagy 3-4000ft
9/14 anonim válasza:
Bocsánat, igazad van, ebben az esetben minden tovabbi nelkül..
Meg többet is, szerintem árában el tudod adni..
Hiába nem mai, ez nagyon elegans, és jó minőségű, azért szerencsére több idő kell, hogy kimenjen a divatból, az utóbbi években annyit nem változtak a menyasszonyi ruhak / van persze másmilyen is...de a pant nélküliek igen hasonlóak
3.
10/14 anonim válasza:
Én nem értek hozzá, de nem tudom, hogyan tudták ezt egy ilyen mocskos helyen felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!