Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fazonú esküvői ruha állna jól nekem?
a széles A vonalúban kicsinek tűnhetsz, de az enyhe A vonalú valóban a legjobb lehet. ha van rajta valami aszimmetrikus anyagállás az jó ötlet, de a vízszintes elválasztásokat kerüld, mert az alacsony alkatot még inkább széttagolja. A függőleges shifonos dolog magasíthat, pláne vékony deréknál. Továbbá ne a mély dekoltázst, hanem a magas nyakút válaszd, hogy húzzon felfele. Emellett, ha a vállad fedett, pl. anyag rálóg ( nem a karod ) akkora homokórának a tetejét kicsit megszélesíti, hogy egybe kerüljön a csípőddel.
Amit ne: egyenes és puffos - alacsonyítana.
Mielőtt döntesz, ne zárj ki bizonyos fazontípusokat! Meg fogsz lepődni hogy egy-egy fazonon belül a különböző szabásztrükköknek köszönhetően mennyi lehetőség van. Egy kölcsönzős hölgy mondta nekem, hogy ne adjak az általánosításokra, mert millió féle menyasszonyiruha szabás létezik, és ebből meg fogok lepődni hogy találni fogunk olyat ami nagyon jól áll az én alkatomon , de magamtól sosem próbálnám fel.
Tehát egy
A vonalú ruhafazonból is van rengeteg neked előnyös és előnytelen is. Rá kell szánni az időt hogy megtaláld a neked tökéleteset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!