Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a ruháról?
2014. nov. 30. 10:23
1/17 anonim válasza:
Az alja nem tetszik, ha esküvőről beszélünk.
2/17 anonim válasza:
Szép ruha, de nem épp menyasszonyi, még fehérben sem.
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem túl "menyasszonyos", de csak szimpla kéttanús esküvő lesz, ráadásul kismama vagyok, és ebben kényelmesen elférne a pocakom.
2014. nov. 30. 10:43
4/17 anonim válasza:
Ja, így érthető. Szerintem akkor megfelelő. Gratulálok! :)
5/17 anonim válasza:
Csinos, kismamaként jó is, hogy mell alatt szabott. Arra figyelj csak oda, hogy ezt csak akkor érdemes felvenni, ha a pocakot leszámítva egyébként vékony, kismellű alkat vagy.
Fátyolt nem vennék hozzá.
6/17 anonim válasza:
Nagyon szép ruha, kismamának szerintem tökéletes választás. Boleró is jó ötlet, de én sem vennék fátyolt hozzá, esetleg valamilyen szép hajdíszt, vagy olyan fátyolt, ami hátrafelé lóg egy kicsit.
7/17 anonim válasza:
Igaza van az #5-nek, ha nagy a has és a mell is, ebben a ruhában nem nézne ki jól. Ha te ilyen lennél, ne vedd sértésnek.
8/17 anonim válasza:
Én inkább kismama menyasszonyi ruhát néznék, ez elég idétlenül néz ki.
9/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, kismamának meg tényleg jó lenne, viszont sztem nem illene hozzá fátyol pont azért mert nem kifejezetten "menyasszonyos", inkább vmi fejdísz, szép csatt, tűzőket raknék a hajamba.
10/17 anonim válasza:
Ha csak kéttanús és ráadásul kismama is vagy, akkor ízlésesebb lenne egy visszafogottabb ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!