Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Világos, enyhén sárgás tónusú bőrhöz milyen színű esküvői ruha illik?
tyu.... Nehogy emiatt fajjon a fejed :)
Ahogy az elso irta... egy kis szoli,par alkalom nem kell sok lesz egy kis szined :) a kormeidet festesd be,mukorom akarmi,a fogad meg.. :D ha sok sok penzed van kifeherittetheted de besargul ugyis...... :S szoval ez a megoldas es lesz feher ruhad :) amugy meg ha nagyon nagyon nem szeretnel szolit sem feher ruhat akkor tort feher legyen :)
Egészséged amúgy rendben van?
Jó ötlet a szolárium, de ha mindenképpen idegenkedsz a hófehér ruhától, akkor válassz csontszínűt, olyat, ami szinte fehér, de mégsem vakító krétafehér. De azért érdemes nagyon megfontolni a választást, mert az igazi menyasszonyi ruha tényleg fehér.
Szia, hőfehéret semmikepp , ne allna jől.
Ivory vagy ekrü ruhat nézz,
Az enyémet sem mindtad meg, hogy m hőfehér, amíg mellé nem tettel egy olyat. Fehérnek tünik
Ki kell prőbálni..
Nekem hőfehér a bőröm sötét a hajam, azt gondolnád a hőfe hér jól áll, aztan nem
Próbálgass mi áll jól.
Nekem világos a bőröm, szolizni sem tudok, úgyhogy az nem volt opció. Világoskék a szemem és világos szőkésvörös a hajam.
Azt hittem, hogy ekrű, törtfehér szín fog jól állni, mert a fehérrel egybeolvadnék. Ehhez képest a fehér volt a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!