Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Világos, enyhén sárgás tónusú bőrhöz milyen színű esküvői ruha illik?
Azt nemigen tudom elképzelni,hogy sok 4-5 éves kislány ábrándozik majdani esküvőjéről, ám azt megértem, nagyon is,hogy a menyasszony a lehető legszebb akar lenni. Leírásod alapján az ugrott be nekem, hogy az óarany is nagyon jól illene hozzád. Próbáltad már? Zöldes árnyalatú óaranyra gondolok. És más arany színek is illenek hozzád elképzelésem szerint, bár könnyen az őszre asszociálhatunk velük kapcsolatban. Ám én az aranyló nyári napsugárra gondolok.
Elég meredek ötletem,hogy vajon létezik-e aranyszállal átszőtt menyasszonyi ruha? És ha igen, akkor megfizethető áron?
Tetszik, hogy ilyen sokféle hajszíned volt. Tudsz-e róla, hogy amikor Ady megismerte a Párizsból hazalátogató Lédát, sötétkék haja volt? A szecesszióba sok minden belefért. Ma is bármi elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!