Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtatok arról mennyi pénzt gyűjtöttetek össze az esküvőn?
Kis esküvő, fél millió. Ebből le jön a ruha stb, aztán maradt kétszáz.
De a vicc az hogy férjem apja hitelt vett fel a sógorom esküvőjére, ott adott félmilliót. Nekünk semennyit.
Anyósom azóta is lóg anyuméknak 10.000rel, mert megbeszélték, hogy felesbe állják a piát. Végül én fizettem, hogy meglegyen a békesség.
Sógornak kétszázat adott.
Én úgy vagyok vele, hogy őket minősíti, hogy ekkora különbséget tesznek a fiaik közt.
(én tudom, hogy a férjem a jobb ember :D)
A vicc, hogy a sógorék kevesebb mint egy év után szétköltöztek...
Szerintem a kérdés nem irigység. Vagyok olyan helyzetben, hogy anyagilag ugyan teljesen mindegy lenne, hogy 0,6 vagy 1,5, de a különbségtétel maga nekem is rosszul esne. Jóindulató feltételezés, hogy a másik pár nyilvánvalóan jobban rászorul.
Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy ugyanaz lenne a rokonság két esküvőn. Két ikerpár esküdött egymás után?
Énsem értem hogy lehet ugyanaz a rokonság a menyasszony és a vőlegény részéről is. Meglehetősen ritka és fura ha mondjuk a tesód házasodott a sógoroddal.
Szerintem nem lenne okuk hazudni. Miért tennék? Egyszerűen olyan világot élünk, amikor egyik hónapban jobban megy, másikban rosszabban. Lehet ti pont olyan időszakot fogtatok ki, amikor a családnak kevésbé ment jól, esetleg másnak is volt akkortájt esküvője, ballagása, stb., amire szintén költenie kellett a családnak.
Simán lehet, hogy ott a másik fél volt jóval bőkezűbb, igen. Fölösleges ezen gondolkodnod szerintem. Nem hiszem, hogy ez tudatosan ellenetek szólna.
Ha magunkból indulok ki, nálunk a párom családja volt jóval bőkezűbb, de azért az én családom is elég rendesen odatette magát. A sógornőmék valószínűleg azért kaptak valamennyivel kevesebb pénzt, mert a férje családjában a legtöbben nehéz körülmények között élnek. Ő az egyetlen, aki vitte valamire.
Megjegyzem nálunk is tőlem voltak kevesebben és a sógornőméknél is a párjától voltak kevesebben, szóval szinte tuti, hogy ez döntött.
Ne rágódj ezen, tök fölösleges! Egészen biztosan nem akart senki semmi rosszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!