Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogyan mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zitamin2 kérdése:

Lányok, ti hogyan mondanátok el valakinek hogy hazudtatok a korotokkal kapcsoltatban?

Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszett egy fiu viszont mivel idősebb vot nálam elég esélytelen votl hogy összejöjjünk igy sajnos hazudtam neki ackoromatvilletőe év egy évvel idösebbnek mondtam magam /ezt nagyon megbántam/ igy most magy esélye van annam hogy járni kezdünk de ugy nem szeretném ha tudná az igazságot de hazudni semmi képpen nem akarok igy nem tudom mikor és hogyan kellene elmondanom neki mivel nagyon fontos nekem igy nagyon szégyelle hogy hazudzam neki és fájna ha elvesziteném emiadt , azt viszont nem szeretném hogy a kapcsolatnk közbe derülne ki végképp nem szeretnék arra számitani hogy majd szakitunk es nem derül ki szóvalxsegitsetek nem tudom kit tegye !

2013. dec. 30. 00:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen vágd be neki, hogy nem 20, hanem csak 19 éves vagy. Majd reagál rá valahogy. Biztos érdekelni fogja az indok, hogy miért mondtad magad húsznak, de az indokot tartsd meg magadnak, ha meg akarod tartani a fiút. :D
2013. dec. 30. 00:54
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

Ez olyan mintha a google fordító irta volna.

Süss neki palacsintát és mig eszi addig mondd el.

Tudsz már palacsintát sütni?

2013. dec. 30. 00:56
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
r3d4me :D :D :D
2013. dec. 30. 01:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
En 19 vagyok, es neha 20nak mondom magamnak neha 19nek, mivel mar a 20-ban vagyok:) szerintem egy ev nagyon nem oszt, nem szoroz.
2013. dec. 30. 01:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
1 év nem számít semmit.
2013. dec. 30. 01:23
 6/13 anonim válasza:
100%
az esetben számít hogy 17-18 főleg ha a srác nagykorú. Mert gondolom nem akar börtönbe kerülni, de lehet hülyeséget beszélek fél 2kor,azt meg nézd el nekem :D
2013. dec. 30. 01:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte mindig kerekítettem felfelé, kivéve amikor 17 voltam,mert úgyis elkérték a személyimet és rájöttek hogy nem vagyok még 18.

Hány éves vagy egyébként?

2013. dec. 30. 01:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Jaj, de mosolygok ezen a kérdésen..

Tudod kedves maikor az ember fiatal mindig öregíti magát 1-2 évvel. El se tudom mondani hányszor hazudtam + 1-2 éveket a korommal kapcsolatban amikor 16-20-25 éves voltam.

Most is 1-2 évvel hazudok a korommal illetően de már nem öregítem hanem fiatalítom magam..:) Bizony eljön az idő amikor nem azt mondod, hogy 40 éves vagyok.. hanem azt hogy 38 éves múltam nem is olyan rég..:)

1 év tényleg nem számít..

2013. dec. 30. 02:22
 9/13 anonim ***** válasza:
61%

Én mindig 10-et letagadok és a kutya nem veszi észre. Én meg biztos nem vallanám be. Minek?

Ez valóban izgi téma, hogy hány évesről hazudtad magad föl? 13?

2013. dec. 30. 05:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy mennyi évet hazudtál rá a korodra.

18 helyett 19 nem számít.

13 helyett 16.... hát az már gázos.

2013. dec. 30. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!