Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan mondanátok el valakinek hogy hazudtatok a korotokkal kapcsoltatban?
Ez olyan mintha a google fordító irta volna.
Süss neki palacsintát és mig eszi addig mondd el.
Tudsz már palacsintát sütni?
Én szinte mindig kerekítettem felfelé, kivéve amikor 17 voltam,mert úgyis elkérték a személyimet és rájöttek hogy nem vagyok még 18.
Hány éves vagy egyébként?
Jaj, de mosolygok ezen a kérdésen..
Tudod kedves maikor az ember fiatal mindig öregíti magát 1-2 évvel. El se tudom mondani hányszor hazudtam + 1-2 éveket a korommal kapcsolatban amikor 16-20-25 éves voltam.
Most is 1-2 évvel hazudok a korommal illetően de már nem öregítem hanem fiatalítom magam..:) Bizony eljön az idő amikor nem azt mondod, hogy 40 éves vagyok.. hanem azt hogy 38 éves múltam nem is olyan rég..:)
1 év tényleg nem számít..
Én mindig 10-et letagadok és a kutya nem veszi észre. Én meg biztos nem vallanám be. Minek?
Ez valóban izgi téma, hogy hány évesről hazudtad magad föl? 13?
Azért nem mindegy, hogy mennyi évet hazudtál rá a korodra.
18 helyett 19 nem számít.
13 helyett 16.... hát az már gázos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!