Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zitamin2 kérdése:
Lányok, ti hogyan mondanátok el valakinek hogy hazudtatok a korotokkal kapcsoltatban?
Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszett egy fiu viszont mivel idősebb vot nálam elég esélytelen votl hogy összejöjjünk igy sajnos hazudtam neki ackoromatvilletőe év egy évvel idösebbnek mondtam magam /ezt nagyon megbántam/ igy most magy esélye van annam hogy járni kezdünk de ugy nem szeretném ha tudná az igazságot de hazudni semmi képpen nem akarok igy nem tudom mikor és hogyan kellene elmondanom neki mivel nagyon fontos nekem igy nagyon szégyelle hogy hazudzam neki és fájna ha elvesziteném emiadt , azt viszont nem szeretném hogy a kapcsolatnk közbe derülne ki végképp nem szeretnék arra számitani hogy majd szakitunk es nem derül ki szóvalxsegitsetek nem tudom kit tegye !2013. dec. 30. 00:39
11/13 A kérdező kommentje:
egyévet adtam hozzá a koromhoz mert mikor szóba jött hogy mennyi korkülömbséget tart még ideálisnak pon nem voltam benne de nagyon megbántam :( föleg hogy miotka komolyabra fordult nagyon bleleszerettem es nem tudom hogy fog reagálni de köszönöm.szépena az összes válasz
2013. dec. 30. 13:35
13/13 A kérdező kommentje:
a fiu 16 en meg 14 de 15-ot mondtam
2013. dec. 30. 13:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!