Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hazudtatok arról mennyi pénzt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtatok arról mennyi pénzt gyűjtöttetek össze az esküvőn?

Figyelt kérdés
55 fővel volt esküvőnk 600 ezer forint gyűlt össze. Később ugyanaz a rokonság gyűlt össze másik esküvőre és akkor közel 1.5 millió ugyanannyi fővel. Hazudtak vagy megeshet? Nekem tök szarul esik, hogy ugyanaz a rokonság és ők ennyivel több pénzt kaptak. Annyi hogy ott volt mennasszonyi tánc, nálunk meg nem. Ennyit számítana? Párom mondja hogy ne foglalkozzak velük, de azért ez ritka igazságtalan a részükről, ha tényleg így volt. Ráadául mindenki tudta,, hogy babát várunk, akkor nem illet volna nekünk többet adni??

#hazugság #esküvő #pénz #mennyasszonyi tánc
2015. jún. 14. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Simán megeshet.

Nálunk az én szüleim 500 000 ft-ot adtak nászajándékba, míg párom szülei 50 000 ft (ami az akkori anyagi helyzetükhöz képest is erőn felüli teljesítés volt), és a nagyszülőknél is hasonló volt a helyzet. Nem ugyan olyan mértékben adott a két család. Nálatok is ez lehet. A te családod ugyan annyit szánt nektek, testvéreknek, viszont a vőlegényeknél a tesódék esetében bőkezűbbek lehettek.

A menyasszonytánc is sokat dob, mert sokan nem számolnak vele, és szégyellnek kevéssel sorba állni.

Mi 200 000 ft-ot táncoltunk össze úgy, hogy előtte minden vendégnek mondtuk, hogy csak jelképesen kell minket megvenni...

2015. jún. 14. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Elég 2-3 bőkezűbb rokon náluk és összejön. A húgom esküvőjén 2 rokon is adott 300ezret, nyugdíjból spórolták össze, nem néztük volna ki belőlük.
2015. jún. 15. 09:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen. Igazatok lehet. Amugy Borsod megyében lakunk és csak viszonyítás képpen leirom: volt egy lagzi 170 fővel ismerősöm volt ott ő mesélte. Eleg tehetős banda gyűlt össze,a pénz meg ugy lett 1,5 millió. Ha ehhez viszonyitunk akkor vagy ott kaptak keveset, vagy ezen amiről irtam, a rokon lagzijan volt egy- ket bőkezű rokon, ahogy előttem irták.
2015. jún. 16. 09:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, bár mifelénk nem is szokás bejelenteni, hogy mennyi pénzt szedtek össze. Az sem érdekel, hogy mások mennyit kapnak.
2015. jún. 16. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!