Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek lapos talpú, vagy nagyon alacsony sarkú cipője volt a mennyasszonyi ruhájához?
Nem hiszem, hogy egy ennél magasabb sarkú cipőt be mernék vállalni, tekintve, hogy sosem hordok magassarkút, és éjfélig talpon kell lennem benne. A menyecske ruhához biztosan laposat húzok.
Ez rendben van szerintetek, és el lehet vele érni a megfelelő hatást? (Egy magassarkúban más a tartás és a megjelenés akkor is, ha maga a cipő nem látszik.-A ruha hosszú lesz.)
Szerintem is nagyon szép!:-)
Bár nekem jövőre lesz az esküvőm,rajtam tuti lapos lesz a menyasszonyi és a menyecske ruhához is,de természetesen valami nagyon elegáns.. :)
Semmi baj nincs ezzel,sok menyasszonyt láttam már laposban,ráadásul te is sokkal jobban fogod érezni magad.. :)
32 hetes terhesen mentem férjhez. Gyógypapucs volt a lábamon végig, mert már vizesedett a lábam. A méregdrága menyasszonyi cipőm pedig ott szomorkodott a sarokban és várta, hogy ellopják. :)
Nagyon szépek ezek a cipellők, nyugodtan válassz ilyet. Ha eleve nem hordasz extra magas sarkú cipőket, akkor az esküvődön sem kell. Esetleg nézegess egybetalpúakat is, azok még stabilabbak, ráadásul most divatosak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!