Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt olyan, akinek lapos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek lapos talpú, vagy nagyon alacsony sarkú cipője volt a mennyasszonyi ruhájához?

Figyelt kérdés

Nem hiszem, hogy egy ennél magasabb sarkú cipőt be mernék vállalni, tekintve, hogy sosem hordok magassarkút, és éjfélig talpon kell lennem benne. A menyecske ruhához biztosan laposat húzok.

[link]

Ez rendben van szerintetek, és el lehet vele érni a megfelelő hatást? (Egy magassarkúban más a tartás és a megjelenés akkor is, ha maga a cipő nem látszik.-A ruha hosszú lesz.)

2015. aug. 21. 23:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép nagyon:) Gratulálok!;) Sok boldogságot!
2015. aug. 21. 23:23
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Ez még nem a konkrét cipő, csak a sarok magassága miatt linkeltem. Szatént szeretnék, fehéret, ugyan ilyen zártat.
2015. aug. 21. 23:28
 3/16 A kérdező kommentje:

Ezt pl. :)

[link]

2015. aug. 21. 23:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon szép!:-)

Bár nekem jövőre lesz az esküvőm,rajtam tuti lapos lesz a menyasszonyi és a menyecske ruhához is,de természetesen valami nagyon elegáns.. :)

Semmi baj nincs ezzel,sok menyasszonyt láttam már laposban,ráadásul te is sokkal jobban fogod érezni magad.. :)

2015. aug. 21. 23:48
 5/16 A kérdező kommentje:
Sok boldogságot! :) Nekem is jövőre lesz, csak szöget ütött a sarok kérdés a fejembe. :)) igazad van, nekem is jobb lesz, csak nem nagyon látok laposat/alacsonyat, ezért kérdeztem. De nem érdekel, én nem töröm ki/szét a lábam, csak mert más nem húz ilyen cipőt. :D Költhetek én rá akármennyit, egy 6-8centis sarok sehogy se kényelmes fél napon át.
2015. aug. 21. 23:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó az, ha nem túl magas, csak húzd ki mindig magad :) Bár sokaknak magas sarkúban is szörnyű a tartásuk.
2015. aug. 21. 23:56
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

32 hetes terhesen mentem férjhez. Gyógypapucs volt a lábamon végig, mert már vizesedett a lábam. A méregdrága menyasszonyi cipőm pedig ott szomorkodott a sarokban és várta, hogy ellopják. :)

Nagyon szépek ezek a cipellők, nyugodtan válassz ilyet. Ha eleve nem hordasz extra magas sarkú cipőket, akkor az esküvődön sem kell. Esetleg nézegess egybetalpúakat is, azok még stabilabbak, ráadásul most divatosak. :)

2015. aug. 22. 09:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Az egybetalpú nem tetszik, akkor már inkább lapos. :) De szerintem megkockáztatom a 3 centist, mászkálok majd benne előtte, aztán ha nem jó, húzok laposat. Ez kényelmesnek tűnik, mármint a talpa, meg ilyenek. A cipőn nem spórolok.
2015. aug. 22. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém nem hogy alacsony sarkú, de teljesen szimpla balerinacipő lesz, a párom ugyanis alacsonyabb nálam és nem akarom még rontani a helyzetet a cipővel is.
2015. aug. 22. 18:10
 10/16 anonim ***** válasza:
75%
Ez a TI estétek, ha jól érzed magad laposabban, nem kötelező azokat a szörnyű estraplatformos cipőket felvenni!!
2015. aug. 23. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!