Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen típusú ruhák állnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú ruhák állnak jól egy alacsony (161 cm) nőnek?

Figyelt kérdés

Képet is küldhettek. :)

Igaz, még messze van, csak, hogy tudjam, merre induljak el a nézelődésen. :)

2014. nov. 8. 13:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
A-vonalú, ami nyújtja az alakot.
2014. nov. 8. 13:18
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
2014. nov. 8. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban A-vonalú, ill. egyenes szabású ilyesmi szabásvonalakkal:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

mindenképpen vállat is takaró ill. pántos ruhát választanék, nem pánt nélkülit. Az abroncsos ruhák kerülendőek, ahogy az alul bővülők - sellő fazon - is.

2014. nov. 8. 13:36
 4/12 anonim ***** válasza:
23%

Én nem vennék fel hosszú szoknyát, nagyon összenyom.

Ilyesmikben gondolkodok én a 163 centimmel:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 8. 13:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem stylist mondta, hogy 157 centivel nyújtana az egyberuha.

Kérdező, azt is tudni kéne, hogy milyen az alakod. Lehet, hogy amit ajánlanak, az a tested többi részét kiemeli vagy elrejti.

2014. nov. 8. 13:51
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
4-es sajnos tévedsz, pont az alacsony lányokat nyomja össze optikailag az elöl rövid hátul hosszú ruha. Főleg, ha még ilyen fodros is, mint 1-2 képen, amit linkeltél.
2014. nov. 8. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen A-vonalú,ha lehet,akkor valami elegánsabb,térd felett végződő fazonú ruha.
2014. nov. 8. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Soha ne vegyél fel olyan ruhát amit a 4-es linkelt. Borzalmasak az elől rövid-hátul hosszú fazonok, és az ilyen típusú ruhák iszonyúan állnak olyan nőknek akik alacsonyak és ami a lényeg rövid lábuk van. 161 cm magassággal nyilván nem vagy nyakigláb.

Soha ne vegyél fel olyan ruhát ami pánt nélküli ha nagy mellekkel vagy megáldva, mert így a felsőtestedet kiemeli, és úgy fogsz kinézni mint egy felfújt pulykamellkas.

Viszont viselj bátran magassarkút mert az megnyújtja a lábad, és így egy hosszú fazonú ruha ami pántos magasabbá tesz optikailag is. Valami pántos ruhát választ.

2014. nov. 8. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

A magasságod nem igazán korlátozza a ruhaválasztást. Gondolom magas sarkút is fogsz húzni, akkor meg alapból jópár centivel magasabb leszel.

Első gondolatom az volt hogy ha karcsú vagy, simán el tudnék képzelni egy Alkonyat tipusú menyaruhát.

Én 160 cm vagyok. Amikor én keresgéltem Daalarnában gondolkodtam, de hamar rájöttem hogy azok az álomruhák leginkább hosszú lábakkal rendelkező nőkön a legszebbek. Nem akartam a karikatúrájuk lenni.

Végül egy Attelier Aimée mellett döntöttem. Abroncsos, bővített A vonalú.

A kölcsönzőben volt egy másik menyasszony is aki 150 cm körül volt, és ragaszkodott a sellő fazonhoz. Azzal az útravalóval engedték őt el hogy olyan alacsony, ne akarja minyonná nyomni magát egy abroncsosban.

Meseszép ruhát próbált fel, de nagyon semmilyen volt benne. Olyan kicsi és jelentéktelen lett.

A kölcsönzősök meggyőzték hogy csak próbáljon meg egy derekat hangsúlyozó királylány fazont, mert ebben nagyon picinek és törékenynek látszik. Nem is fogják észre venni a vendégek. Nehezen engedte rábeszélni magát, de amikor megjelent egy derekat hangsúlyozó pillekönnyű szoknyás királylány fazonban meseszéppé vált. Ha a sellőst egy hosszú lábú nő vette volna fel, nagyon dívás és mutatós lett volna, de egy alacsony lányon nagyon kevéske volt.

Szerintem alacsonyakon nagyon mutatnak a lebegős, selymek, pillekönnyű anyagok amik körbetáncolják őket járás közben.

Ezt találtam a neten: [link]

2014. nov. 8. 14:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2014. nov. 9. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!