Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen típusú ruhák állnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú ruhák állnak jól egy alacsony (161 cm) nőnek?

Figyelt kérdés

Képet is küldhettek. :)

Igaz, még messze van, csak, hogy tudjam, merre induljak el a nézelődésen. :)

2014. nov. 8. 13:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

157 centi vagyok, homokóra, nagy mellekkel, vékony derékkal széles csípővel. Nem csak a magasság számít egyébként, én pl. iszonyúan néztem ki az A-vonalú ruhákban. A sellő szabásban baromi dögös voltam, de engem zavart volna, hogy ha pisilnem kell akkor gyakorlatilag le kell öltöznöm teljesen. Végül "hercegnő" szabású lett, de a szoknya nem deréktól indult, hanem lentebbről.

Nem volt pántja. Nem tudom amúgy ez tiszta hülyeség, hogy nagy mellűeknek nem szabad pánt nélküli ruhát választani. Szerintem ez azért terjedt el, mert itthon divat a sok gagyi ruha, aminek semmi tartása, de hát az meg alkattól függetlenül szar. A normális, igényes, minőségi ruhákkal semmi gond nincs hatalmas melleken sem pánt nélkül. A dekoltázs fajtája és mélysége meg teljesen más kérdés és a pánttól független.

Ha meg valakin azért nem mutat a ruha, mert a hóna alatt van hájból egy pár második mell, akkor azon sem segít a pánt, akkor is ronda.

2014. nov. 13. 05:28
 12/12 anonim válasza:
Anyám itt mindenki meg van zakkanva?? Mi az hogy "csak ilyet és ilyet hordj, az ilyen biztos nem állna jól, az ilyet fel ne merd venni". Kinek képzelitek magatokat? Azt fog viselni amit akar!!! És mi van ha néhány embernek nem fog tetszeni? Semmi! Mert nem nekik öltözködsz hanem magadnak. Plusz a testi adottságaidat sem ismerjük, pedig néhányan úgy osztják az észt, hogy na ez tuti jó az meg tuti rossz mintha láttak volna már élőben, pedig lehet, hogy pont az A-szabású vagy mi a tököm fog a legrosszabbul állni...
2017. jún. 23. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!