Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnának a vendégek egy ilyen menyasszonyhoz?
Figyelt kérdés
Nem szeretem azokat a tipikus abroncsos menyasszonyi ruhákat, úgyhogy a következőképp lenne.
Ruha: [link]
ez egy világos színben, nem hófehérben, és a szoknya alatt lenne vmi alsószoknya is, hogy legyen tartása.
Kesztyű:
Fejdísz, fátoly nélkül: [link]
Csokor:
Hát kb így. Mit gondoltok?
2015. máj. 4. 09:57
21/25 anonim válasza:
Ha a ruhákból indulok ki: az elsőhöz olyan kesztyűt választanék, ami ugyanaz az anyag mint a ruha és rajta a felsőrésszel megegyező csipkeberakás van. Ehhez a stílushoz viszont a fejdísz nem passzol, a "hippis" virágkoszorú teljesen más vonal. A csokor szép, de azt is nyilván majd a ruha színéhez kell igazítani.
22/25 anonim válasza:
A ruha nagyon szép, bájos, kicsit élenkebb színben még szebb lenne. Nekem az abroncs nélkül is tetszik.
A kesztyű inkább lenne csipke, mint a ruha felsőrésze.
A fejdísz nem illik szerintem a ruhához, én más irányba keresnék. Persze ez csak szubjektív vélemény.
A ruha nekem nagyon tetszik, egy vékony testalkaton nagyon jól mutathat!
23/25 anonim válasza:
Kesztyűt nagyestélyihez kötelező viselni, úgyhogy lesz még rá alkalmad. Ezek a ruhák viszont nem azok.
24/25 A kérdező kommentje:
nos igen, nem véletlen a stílusok keveredése :) én magam is olyan vagyok :) köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 7. 23:13
25/25 anonim válasza:
Kesztyű nélkül jó lesz! Valamilyen szép, halvány, elegáns színt válassz a ruhának. Végre egy menyasszony, aki nem egy uncsi ruhát fog viselni! Az idősebb vendégeknek lehet, hogy nem fog tetszeni, de a többieket biztos lenyűgözöd majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!