Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnának a vendégek egy ilyen menyasszonyhoz?
Nem szeretem azokat a tipikus abroncsos menyasszonyi ruhákat, úgyhogy a következőképp lenne.
Ruha: [link]
ez egy világos színben, nem hófehérben, és a szoknya alatt lenne vmi alsószoknya is, hogy legyen tartása.
Kesztyű:
Fejdísz, fátoly nélkül: [link]
Csokor:
Hát kb így. Mit gondoltok?
nekem a ruha nem tetszik, nagyon ódivatú, de nem is nekem kell, hogy tetsszen, hanem Neked.
Arra minden esetre felhívnám a figyelmed, hogy ebay-ről semmi esetre se rendelj ruhát. Az egy dolog, ami a képen van, az meg egy nevetséges másolat, ami postán érkezik. Rengeteg ismerősöm megszívta már az ebay-es ruhavásárlással. Kidobott pénz. Nagyon nagy mák, ha tényleg olyat küldenek, mint amit kép alapján árulnak.
A kesztyű kivételével gyönyörűek, és a ruha pont jó, nem kell alsószoknya sem.
Sok boldogságot! :)
A csokor nem illik a ruhához, illetve a kesztyű sem. Fejdísz helyett válassz egy pici kalapot, csak a szemet takaró fátyollal, csokornak valami kevésbé kötött, feszes dolgot, vegyes virágból, kesztyűt pedig ne viselj.
Így egységes lesz a kinézeted.
A ruha nagyon szép, ne rontsd el abronccsal, a jellegét teszed tönkre! Így stílusos, bájos és különleges, nem 12-egy tucat menyasszony leszel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!