Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szólnának a vendégek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnának a vendégek egy ilyen menyasszonyhoz?

Figyelt kérdés

Nem szeretem azokat a tipikus abroncsos menyasszonyi ruhákat, úgyhogy a következőképp lenne.

Ruha: [link]

ez egy világos színben, nem hófehérben, és a szoknya alatt lenne vmi alsószoknya is, hogy legyen tartása.

Kesztyű:

[link]

Fejdísz, fátoly nélkül: [link]

Csokor:

[link]

Hát kb így. Mit gondoltok?

2015. máj. 4. 09:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
A kesztyut leszamitva nekem tetszik. A kesztyu kicsit utcalanyos nekem, ne kerdezd miert, ez ugrott be rola.
2015. máj. 4. 10:01
 2/25 anonim ***** válasza:
78%

nekem a ruha nem tetszik, nagyon ódivatú, de nem is nekem kell, hogy tetsszen, hanem Neked.

Arra minden esetre felhívnám a figyelmed, hogy ebay-ről semmi esetre se rendelj ruhát. Az egy dolog, ami a képen van, az meg egy nevetséges másolat, ami postán érkezik. Rengeteg ismerősöm megszívta már az ebay-es ruhavásárlással. Kidobott pénz. Nagyon nagy mák, ha tényleg olyat küldenek, mint amit kép alapján árulnak.

2015. máj. 4. 10:05
 3/25 anonim ***** válasza:
90%

A kesztyű kivételével gyönyörűek, és a ruha pont jó, nem kell alsószoknya sem.

Sok boldogságot! :)

2015. máj. 4. 10:08
 4/25 nikici0001 válasza:
80%
Szerintem ne törődj vele hogy ki mit gondol hiszen ez a te nagy napod! Az a legfontosabb hogy neked legyen felejthetetlen!
2015. máj. 4. 10:09
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
A ruha szép, csak az elejére az a kókadt masni nem kéne. A kesztyűvel nekem nincs bajom, a fejdísz nem tetszik ehhez a ruhához és nem passzol a csokorhoz sem.
2015. máj. 4. 10:31
 6/25 A kérdező kommentje:
köszönöm :))) az ódivatút már anyutól is megkaptam :D a kiegészítők kérdésesek még, majd úgy alakítom, hogy a ruhához passzoljanak :)
2015. máj. 4. 10:41
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép lenne, alsószoknya sem kell. Viszont a kesztyű és a fejdísz együtt nekem sok, szerintem valamelyiket hagyd el, talán a kesztyűt, mert a fejdísz nagyon helyes.
2015. máj. 4. 13:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

A csokor nem illik a ruhához, illetve a kesztyű sem. Fejdísz helyett válassz egy pici kalapot, csak a szemet takaró fátyollal, csokornak valami kevésbé kötött, feszes dolgot, vegyes virágból, kesztyűt pedig ne viselj.

Így egységes lesz a kinézeted.

A ruha nagyon szép, ne rontsd el abronccsal, a jellegét teszed tönkre! Így stílusos, bájos és különleges, nem 12-egy tucat menyasszony leszel benne.

2015. máj. 4. 13:06
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a kesztyű még elmegy, de a csokor és a fejdísz nem illik ehhez a színhez és ruhához.
2015. máj. 4. 13:21
 10/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép lenne :)
2015. máj. 4. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!