Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább szülőknek és idősebbeknek szól a kérdésem, mit szólnának hozzá ha a vőlegeny nem akar hagyományos esküvőt, hanem egy extra nagy partyhoz hasonlóan zajlana a lagzi?
Nem vagyok idos, de elmondom az en rokonsagom illetve a parome is kilenne, mert ok eleg maradiak ilyen szempontbol, szeretik a hagyomanyos dolgokat, es nem hiszem hogy feldobodnanak egy ilyen eskuvotol:)
de gondolom a fiu szulei hozzaszoktak ehhez...kellene talalni egy koztes megoldast, nem?
Szia!
Én úgy gondlom, hogy ez a nap az ifjú párról szól. Ünnepeljenek úgy, ahogy nekik tetszik, de minden esetre hívják fel a meghívottak figyelmét, hogy tudják mire (nem egy hagyományos lagzira, hanem "partyra") számítsanak.
Persze más a gyerek fekvése, ha az esküvői ill. "lagzis" költségeket nem a pár állja, hanem az örömszülők. Ebben az esetben az ő akaratuk, véleményük nem hagyható figyelmen kívül.
Üdv!
Hát ez a nap szerintem nem csak az ifjú párról szól, hanem a vendégekről is akiket ők hívnak meg. Szeretem a party zenét, járok is partyzni, de azért érdekes lenne 89 éves nagyapámat látni egy technoparty-s esküvőn....
Meg ott milyen a menyasszony tánc? carl coxra nyomjátok vagy mi? :D
14:25 ös. látom kapizsgálod a dolgokat:D hát az tényleg húzós az idősek számára...
Egyébként pedig Art of Fighters, headhunterz the prophet, nosferatu, és még pár hasonló egyén játszana:D
Szia!
Jaaaaaa, így már azért egy kicsit más a megvilágítása a kérdésednek!
Mire odaérsz, hogy esküvő meg lagzi, sok víz le fog folyni a Dunán, benő a fejedlágya, és néhány dolgot másképp fogsz látni, gondolni. Addigra már nem csak egy nagy bulit fogsz a dologban látni, és úgy fogod megszervezni az egészet, hogy mindenkinek jó legyen.
Üdv!
a második válaszoló voltam
Az idős korosztályhoz tartozom.Partyn ugyan még nem voltam,de lakodalomban sokszor.A véleményem:
Az eküvői szertartás a fiatalpárról szól,a lakodalom pedig a világnak.Minél nagyobb a felhajtás,annál inkább azt mutatja,hogy nekünk sok pénzünk van- vagy mi várunk a vendégektől sok pénzt.Én személy szerint soha nem voltam híve a nagy lakodalmaknak.A vendégek nagyrésze nem ismeri egymást,és legtöbbször a fiatalpár alig várja,hogy vége legyen és kettesben maradhasson.Sokszor csak arra jó,hogy a távoli rokonoknak legyen alkalmuk egütt lenni.
Amit te írsz,azt inkább egy partyval egybekötött hangversenynek képzelem el,ahol a DJ-k váltják egymást,és a vendégek közül csak kevés érezné jól magát,még a fiatalok sem biztos,hogy mind kedvelné azt a zenét.
Ha mindenáron ti akartok egy jót szórakozni,és amint írod,egy hatalmas klubban lenne,ahol feltehetően több helyiség is van,azt javasolnám,hogy az idősebb rokonok és vendégek részére egy másik teremben legyen hagyományos zene és tánc.Természetesen ebben az esetben az ifjú párnak váltakozva kellene lenni egyik vagy másik helyen.
Ha CSAK TI akarjátok jól érezni magatokat,ne hívjatok meg csak olyan vendéget,akik szeretik a párod által elképzelt zenét,vagy vállaljátok annak az ódiumát,hogy a többség nem fogja jól érezni magát,netán még meg is sértődik.
Kössétek össze a kettőt!
A DJ-t hívjátok meg,hogy játszon lakodalmas zenéket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!