Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnának a vendégek egy ilyen menyasszonyhoz?
Figyelt kérdés
Nem szeretem azokat a tipikus abroncsos menyasszonyi ruhákat, úgyhogy a következőképp lenne.
Ruha: [link]
ez egy világos színben, nem hófehérben, és a szoknya alatt lenne vmi alsószoknya is, hogy legyen tartása.
Kesztyű:
Fejdísz, fátoly nélkül: [link]
Csokor:
Hát kb így. Mit gondoltok?
2015. máj. 4. 09:57
11/25 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
még ő az esélyes, ugyanebben a színben (ha nem borulnak ki...)
2015. máj. 4. 13:45
13/25 anonim válasza:
Mindegyik szép külön-külön, de nem illenek egymáshoz, szerintem.
14/25 anonim válasza:
A kesztyű kivételével tetszik.
A ruha nem az én stílusom, de a helyedben én nem húznék hozzá alsószoknyát, nem illik hozzá.
15/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a ruha.
Szerintem a kesztyű nem kéne.
16/25 A kérdező kommentje:
és ilyen kesztyűvel?
mindenképp szeretnék ilyen jellegű kesztyűt, számomra a letisztult elegancia jelképe, és kb ez lesz az egy alkalom, amikor úgy felvehetem, hogy nem röhögnek ki :S
2015. máj. 4. 17:43
17/25 anonim válasza:
A második ruha nekem sokkal jobban tetszik. Jobban illik a fejdíszhez és a csokor színéhez is, de a kesztyűt egyáltalán nem tudom elképzelni hozzá.
18/25 anonim válasza:
szerintem fölös a kesztyű :) de a lényeg az h neked tetsszen és jól érezd magad benne! :) amúgy nem értem pl. ezt az "ódivatú" dolgot... nem csak az lehet szép ami divatos, sőt...
19/25 anonim válasza:
Ez a második kesztyű szerintem borzalmas. bocs
20/25 A kérdező kommentje:
semmi gond :DDD ettől szép a dolog, egyediek vagyunk.
2015. máj. 4. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!