Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ehez? Szerintetek gaz?
Azt nem tudhatom hogy a Ti családotok milyen kategóriába sorolható, de az enyém- mármint az idősekből indulva ki- szerintem inkább feldobódnának :) Én látom hogy mi megy a lakodalom elején. Leülnek a vendégek, esznek, isznak, zene is van, de senki nem mer felállni táncolni, mert hát senki sem akar első lenni. Erre a fiatal pár előad pár táncot, felkérik a vendégeket hogy ők is táncoljanak és akkor beindul a buli :D Így is fel lehet fogni :)
Nem szeretem az álszent, prűd embereket, akik megjátsszák magukat, közben meg ordas nagy k...! Ja, akinek nem inge.... :D
Szóval szerinted a rúdtánc nem erotikus, de a versenyszerű tangó az az :))
Te nagyon beteg vagy... ( és nem kicsit irigy)
Kedves Kérdező!
Nézd ezt végig kérlek, mielőtt a 80 éves nénikékről, bácsikról ítélkezel:)))
Nem gáz.
Még templomi esküvő után sem.
Mit szólnak a 70-80 éves rokonok?
Nos, őket pedig a vasárnapi mise után délután, tehénfejés után/helyett a "Pista" táncoltatta a szénapadláson.
Tetszik-nemtetszik, lehet álszemérmesnek lenni, a fiatalok mindig is fiatalok voltak.
Régen ki-ki szökdöstek meg elmentek ezért-azért a szomszédba (alibi ofkorz) ma meg elmennek diszkóba, kocsmába erre-arra.
Ajánlom a "Szerelempatak" című magyar dokumentumfilmet:)
gyerekek.
Ja, mert ölhetik egymást a legújabb call of duty-ban, folyhat patakokban a vér a mesékben, de a fiatal házaspár szerelmes mozdulatait illetve egy kivillanó combot látni - sőt, még a hacuka is testhezálló!!- már erkölcstelen...:)
Dehogy gáz, szerintem kimondottan jó ötlet. Feldobja a lagzit, ha érdekel a véleményem.
Mondjuk nem értem, miért jössz azzal, hogy figyelembe kéne vennie idős, beteg rokonaitok állapotát...Lakodalomba hívjátok őket,tisztában vannak vele milyen az, hidd el. Ők is voltak fiatalok, egyszer beszélgess velük, mi mindent csináltak annak idején. Láttad a Szerelempatak című filmet? Ajánlanám figyelmedbe, utána dumáljunk.
A kérdésedre visszatérve: jó ötletnek tartom a táncot, te meg húzd már ki a karót a @@@@@@ből és lazíts!
Kérdező, ne haragudj, de ezt a kérdést...
Szerintem is valahonnan fúj a szél. Mert egy: ez nem tisztelet kérdése, semmi tiszteletlen nincs egy táncban, akkor se ha combközépig fel van sliccelve a szoknya (pfujj micsoda fertő, hát borzalom!!!!) Amúgy hidd el a vendégek között lesznek khm... nőiesebben felöltözöttek is...
KEttő: szerinted minden idős ember olyan prűd, mint te? A gyerekek lelkivilága meg megsínyli, ha pucér combot látnak? Tán bizony burkát kéne felvenni az arának, a családodban agyerekek meg nem járnak bizonyára strandra sem. Hát mi történik velük, ha meglátnak egy fürdőruha anyaga alól hűvös szellő hatására kidomborodó mellbimbót? :O :O :O
Nem részletezem, mert ez már Szodoma és Gomorra!!!! Nehogy nekem a gép előtt lefordulj a székről a megbotránkozástól.
Egyéni véleményem: vagy féltékeny vagy, vagy nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!