Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szolnatok ehez? Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok ehez? Szerintetek gaz?

Figyelt kérdés
Batyamnak nemsokara eskuvoje van. A menyasszonyaval kitalaltak, hogy, amikor atoltoznek pirosba, eloadnak eg tangot. A menyasszony versenytancos volt, e miatt viszont a mozdulatai eleg...khmm..noiesek(ha ertitek mire gondolok..). Ott is erve a menyecske ruha, valami oldalt a combjaig felvagott, testhezallo hacuka lesz. Ott lesznek az idos rokonok, sot gyerekek is. Nem lesz egy ilyen erotikus tanc ez kicsit durva?
2015. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
82%

Azt nem tudhatom hogy a Ti családotok milyen kategóriába sorolható, de az enyém- mármint az idősekből indulva ki- szerintem inkább feldobódnának :) Én látom hogy mi megy a lakodalom elején. Leülnek a vendégek, esznek, isznak, zene is van, de senki nem mer felállni táncolni, mert hát senki sem akar első lenni. Erre a fiatal pár előad pár táncot, felkérik a vendégeket hogy ők is táncoljanak és akkor beindul a buli :D Így is fel lehet fogni :)

Nem szeretem az álszent, prűd embereket, akik megjátsszák magukat, közben meg ordas nagy k...! Ja, akinek nem inge.... :D

2015. ápr. 14. 08:41
 32/43 anonim ***** válasza:
29%
ha a bátyád nem táncos, nyugodj meg, egész biztosan nem fog egy ilyen tánc összejönni, ehhez évek végigtáncolása szükséges. Igaz, hogy a lány tud, de mivel a fiú nem, nem olyan lesz a hatás.
2015. ápr. 14. 09:44
 33/43 anonim ***** válasza:
87%

Szóval szerinted a rúdtánc nem erotikus, de a versenyszerű tangó az az :))

Te nagyon beteg vagy... ( és nem kicsit irigy)

2015. ápr. 14. 10:49
 34/43 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Nézd ezt végig kérlek, mielőtt a 80 éves nénikékről, bácsikról ítélkezel:)))

https://www.youtube.com/watch?v=hjHnWz3EyHs

2015. ápr. 14. 12:12
 35/43 anonim ***** válasza:
96%
OMG, remélem, nem fognak rólam ilyeneket gondolni, ha megöregszem...
2015. ápr. 14. 13:00
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Még templomi esküvő után sem.

Mit szólnak a 70-80 éves rokonok?

Nos, őket pedig a vasárnapi mise után délután, tehénfejés után/helyett a "Pista" táncoltatta a szénapadláson.

Tetszik-nemtetszik, lehet álszemérmesnek lenni, a fiatalok mindig is fiatalok voltak.

Régen ki-ki szökdöstek meg elmentek ezért-azért a szomszédba (alibi ofkorz) ma meg elmennek diszkóba, kocsmába erre-arra.

Ajánlom a "Szerelempatak" című magyar dokumentumfilmet:)

gyerekek.

Ja, mert ölhetik egymást a legújabb call of duty-ban, folyhat patakokban a vér a mesékben, de a fiatal házaspár szerelmes mozdulatait illetve egy kivillanó combot látni - sőt, még a hacuka is testhezálló!!- már erkölcstelen...:)

2015. ápr. 14. 15:48
 37/43 anonim ***** válasza:
79%
32 vagyok, miért pontoztatok le??? én is sokáig táncoltam, tapasztalatból írtam...
2015. ápr. 14. 17:04
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy gáz, szerintem kimondottan jó ötlet. Feldobja a lagzit, ha érdekel a véleményem.

Mondjuk nem értem, miért jössz azzal, hogy figyelembe kéne vennie idős, beteg rokonaitok állapotát...Lakodalomba hívjátok őket,tisztában vannak vele milyen az, hidd el. Ők is voltak fiatalok, egyszer beszélgess velük, mi mindent csináltak annak idején. Láttad a Szerelempatak című filmet? Ajánlanám figyelmedbe, utána dumáljunk.

A kérdésedre visszatérve: jó ötletnek tartom a táncot, te meg húzd már ki a karót a @@@@@@ből és lazíts!

2015. ápr. 14. 17:53
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem, a Szerelempatakot más is ajánlotta. Kérdező, tényleg nézd meg. Tanulságos.
2015. ápr. 14. 17:54
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne haragudj, de ezt a kérdést...

Szerintem is valahonnan fúj a szél. Mert egy: ez nem tisztelet kérdése, semmi tiszteletlen nincs egy táncban, akkor se ha combközépig fel van sliccelve a szoknya (pfujj micsoda fertő, hát borzalom!!!!) Amúgy hidd el a vendégek között lesznek khm... nőiesebben felöltözöttek is...

KEttő: szerinted minden idős ember olyan prűd, mint te? A gyerekek lelkivilága meg megsínyli, ha pucér combot látnak? Tán bizony burkát kéne felvenni az arának, a családodban agyerekek meg nem járnak bizonyára strandra sem. Hát mi történik velük, ha meglátnak egy fürdőruha anyaga alól hűvös szellő hatására kidomborodó mellbimbót? :O :O :O

Nem részletezem, mert ez már Szodoma és Gomorra!!!! Nehogy nekem a gép előtt lefordulj a székről a megbotránkozástól.

Egyéni véleményem: vagy féltékeny vagy, vagy nem normális.

2015. ápr. 14. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!