Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szolnatok ehez? Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok ehez? Szerintetek gaz?

Figyelt kérdés
Batyamnak nemsokara eskuvoje van. A menyasszonyaval kitalaltak, hogy, amikor atoltoznek pirosba, eloadnak eg tangot. A menyasszony versenytancos volt, e miatt viszont a mozdulatai eleg...khmm..noiesek(ha ertitek mire gondolok..). Ott is erve a menyecske ruha, valami oldalt a combjaig felvagott, testhezallo hacuka lesz. Ott lesznek az idos rokonok, sot gyerekek is. Nem lesz egy ilyen erotikus tanc ez kicsit durva?
2015. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
79%

nem

amúgy semmi közöd hozzá

2015. ápr. 13. 23:21
 2/43 anonim ***** válasza:
83%

Ő esküvője, az ő dolga. Ha meg akarja mutatni, amije van, akkor csinálja. Ennél a ruhánál nem hiszem, hogy durvább lenne egy tangó... [link]

Egyébként meg mit szólnék? Nem biztos, hogy nekem tetszene, mert annyira nem vagyok oda ezekért a vonaglós táncokért, de ha a párnak ez fontos, akkor nem fogok emiatt semmit szólni. Versenytáncos a menyasszony, nyilván neki ez az élete.

2015. ápr. 13. 23:21
 3/43 anonim ***** válasza:
67%
Miért lenne gáz? Nekem nagyon tetszene. Az meg hogy a Mari néni mit gondol, ki a francot érdekel? Amúgy te milyen kis kedves vagy! Le krvázod a bátyád szerelmét, mert ahelyett hogy mások jelentéktelen véleményével foglalkozna, azt csinálja amit szeret...
2015. ápr. 13. 23:36
 4/43 anonim ***** válasza:
91%
Nem gáz. Ha versenytáncos volt, akkor bizonyára nagyon különleges eseményben lesz részük a vendégeknek. Ha én ilyen versenytáncos lennék, ki nem hagynám, hogy felvillanyozzam vele a társaságot.
2015. ápr. 13. 23:46
 5/43 A kérdező kommentje:
Nem k..aztam le, kedves 3adik. Talan meg kene tanlnulni olvasni.
2015. ápr. 13. 23:46
 6/43 anonim ***** válasza:
97%

Nem gáz!!!!

Nagyon jó ötlet.

Versenytánc meg már a nagymamák korában is volt.

Egy "mai" nagymama 60 körül van. Látott ő már többet, mint te.

2015. ápr. 13. 23:47
 7/43 anonim ***** válasza:
81%

miben fogadjunk, hogy a 10-es éveidben vagy? :D

egy felnőtt nem lát ebbe bele semmi erotikusat, jó nyilván szexi ahogy ilyenkor táncolnak, de senki nem fog elkezdeni vonaglani a parketten vagy csapnak egy vad orgiát...

2015. ápr. 13. 23:55
 8/43 anonim ***** válasza:
90%

A tangó nem vonaglós, az egyik legnehezebb szalontánc (sajátos ritmusképlete van), és nagyon látványos koreográfiát lehet rá összeállítani. Az argentin tangó és a rumba sokkal-sokkal erotikusabb...:-) Én nagyon szívesen megnézném azt a táncot, akinek meg nem tetszik, elfordul vagy kimegy, bátyád és leendő sógornőd úgy ünnepli meg az egybekelését, ahogy akarja.

Egyébként süt az irigység a kérdésedből, amit nem ártana kidolgoznod magadból, ha szereted a bátyádat.

2015. ápr. 13. 23:56
 9/43 A kérdező kommentje:
Elmultam 30! De tok mindegy...es nem vagyok irigy, inkabb egrokonyodott ezen az egeszen. Az idosodo rokonokat meg lehetne annyival tisztelni, hogy nem egy melyen dekoltalt, combtoig felvagott ruhaban illegeti magat. A gyerekekrol nem is beszelve. Nem tudom milyen tango, azt setudzam, higy tobbfajt van. Feletel mutatta, mire gondoltak, hat azon olyan terpeszt lenyomott, hogy epphogy nem volt kint a bugyija...
2015. ápr. 14. 00:02
 10/43 anonim ***** válasza:
83%

Versenytáncosként ennél sokkal többet mutató ruhákat is viselt sztem a latin táncokhoz. Remélem, ettől nem kaptál infarktust, szüzek gyöngye:-)

Amúgy ismétlem: az esküvő az ifjú párról szól, nem az idősödő rokonok megtiszteléséről. Ha meztelenül akarnak egybekelni Délegyházán vagy a tengerparton, az is az ő dolguk, nem a rokonoké, nem kötelező megjelenni.

2015. ápr. 14. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!