Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ehez? Szerintetek gaz?
Ő esküvője, az ő dolga. Ha meg akarja mutatni, amije van, akkor csinálja. Ennél a ruhánál nem hiszem, hogy durvább lenne egy tangó... [link]
Egyébként meg mit szólnék? Nem biztos, hogy nekem tetszene, mert annyira nem vagyok oda ezekért a vonaglós táncokért, de ha a párnak ez fontos, akkor nem fogok emiatt semmit szólni. Versenytáncos a menyasszony, nyilván neki ez az élete.
Nem gáz!!!!
Nagyon jó ötlet.
Versenytánc meg már a nagymamák korában is volt.
Egy "mai" nagymama 60 körül van. Látott ő már többet, mint te.
miben fogadjunk, hogy a 10-es éveidben vagy? :D
egy felnőtt nem lát ebbe bele semmi erotikusat, jó nyilván szexi ahogy ilyenkor táncolnak, de senki nem fog elkezdeni vonaglani a parketten vagy csapnak egy vad orgiát...
A tangó nem vonaglós, az egyik legnehezebb szalontánc (sajátos ritmusképlete van), és nagyon látványos koreográfiát lehet rá összeállítani. Az argentin tangó és a rumba sokkal-sokkal erotikusabb...:-) Én nagyon szívesen megnézném azt a táncot, akinek meg nem tetszik, elfordul vagy kimegy, bátyád és leendő sógornőd úgy ünnepli meg az egybekelését, ahogy akarja.
Egyébként süt az irigység a kérdésedből, amit nem ártana kidolgoznod magadból, ha szereted a bátyádat.
Versenytáncosként ennél sokkal többet mutató ruhákat is viselt sztem a latin táncokhoz. Remélem, ettől nem kaptál infarktust, szüzek gyöngye:-)
Amúgy ismétlem: az esküvő az ifjú párról szól, nem az idősödő rokonok megtiszteléséről. Ha meztelenül akarnak egybekelni Délegyházán vagy a tengerparton, az is az ő dolguk, nem a rokonoké, nem kötelező megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!