Ti ehez mit szolnátok?
Figyelt kérdés
A lányom 19 éves már végzett a sulival pincérként dolgozik. A párjával él együtt fél éve és annyi ideje is vannak együtt és be jelentette hogy babát vár a 37 párjátol és nyáron esküsznek .nem tudom hogy álljak hozzá mert a párja és én köztem 5 év van . nem tudom hogy viszonyuljak hozzájuk .2014. jún. 21. 18:40
1/11 anonim válasza:
Azon kívül, hogy idősnek tartod hozzá van más kifogásod? Ha nincs, fogadd el a helyzetet és örülj az unokádnak. Valószínűleg ők sem így tervezték, de ez van.
2/11 anonim válasza:
A gratuláción kívül mit is kellene szólnunk?
3/11 anonim válasza:
Az én egyik lányom és a férje között 16 év a korkülönbség. Becsülettel nevelik két szép unokámat. Mit kellene szólnom?
4/11 A kérdező kommentje:
A korán kivül semmi .
2014. jún. 21. 18:44
5/11 anonim válasza:
a feleségem 17 évvel fiatalabb nálam ... két gyerekünkkel jól elvagyunk ... örülj nekik
6/11 anonim válasza:
Az én lányom 20éves és volt egy 33 éves barátja , bár már vége . Ha azt vesszük semmi gond a koron kívül akkor örülj az unokának úgysem tudsz mit tenni.
8/11 anonim válasza:
Hát nekem úgy állna a szám mint a leszakadt farzseb.Még ő is szinte gyerek,meg még egy hozzá vén kandúr.pf.Itt már nem tudsz semmit tenni jön a baba.De majd megbánja.
9/11 anonim válasza:
19 évesen szerintem korai szülni, ha a párjának van biztos egzisztenciája, akkor annyira nem vészes a dolog, reméljük együtt is maradnak. Ne veszekedj velük, ne oktasd ki a lányod, mert teljesen felesleges, csak eltaszítanád magadtól őket. Ha nagyon zavar, mondd meg, hogy azt hitted hogy még várnak ezzel egy kicsit, de egyébként támogatod őket, és mellettük állsz. A lányodnak biztosan sokat fog ez jelenteni. :)
10/11 anonim válasza:
Mivel már a baba is jön, és össze is házasodnak, csak a legjobbakat kívánd nekik, és segíts, amiben kérnek.
Szerintem is túl nagy a korkülönbség, ami majd akkor jön elő igazán, amikor a lányod 40 lesz. A férje majdnem 60 éves öregapó lesz, a gyerekük felnőtt, a lányod pedig megy bepótolni a kihagyott éveket. Szóval lesz kb 20 évük együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!