3 honapos terhes vagyok, de az a szokas a paromnal hogy ha van valami kaja, o az elso, sot meg se kinal, engem, meg a csaladja, sem, semmivel sem, ti mit szolnatok ehez?
???? érthetőbben és kicsit bővebben?
apósnál- anyósnál laktok?
amúgy vegyél magadnak kaját és ne adj a párodnak....
Ez hogy van összefüggésben azzal, hogy terhes vagy? Csak azóta eszi meg, hogy terhes vagy? Mert ha előtte is megette, meg nem kínált meg, akkor nem értem a kérdést...
Én mit szólnék ehhez? fogalmam sincs, én ezen baromira meglepődtem, hogy van ilyen..
Nálunk is farkastörvények vannak... a nővérem ha 2órán belük nem eszem meg az én adag joghurtomat akkor elveszi.:(
De a párom amíg terhes voltam egyfojtában tömött s menekülnöm kelett elöle :P
Szerintem beszéld meg vele, hogy elvárnád a figyelmességet s törődjön veled, ha pedig többször se értette meg akkor tényleg keselyűk nevelték...
Hát nézd, lehet, hogy úgy van nevelve kiskora óta, hogy a férfi az első. Ha valakibe ezt nevelik bele, akkor a viselkedése később eltérhet, de az alapok nem. Nálunk is a mai napig úgy van, hogy apa szed először, én mondjuk sokszor elhappolom előle, tehát nincs ilyenből vita meg semmi, egyszerűen megszokás. Talán a párodéknál is hasonló a dolog, csak kicsit erősebben.
Az, hogy terhes vagy pedig irreleváns, ettől most senki nem kezd el jobban szánni, te is akartad a babát, ettől különb vagy kedvezményezettebb ember nem leszel, hogy teherbe estél. Most ez nem bántás, de kb. akkor szokták emlegetni a nők a terhességet, amikor súlyosbítani akarják a mondandójukat, pedig a helyzet szempontjából tényleg irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!