Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a psitok családja (beleértve a párod is) rosszabb anyagi helyzetben lennének, mint te-a te családod?
Szüleid mit szólnának hozzá?
Kort is, Köszönöm!
Én:18/F
Van egy kis gikszer a kérdésben, heteroszexuális vagyok :). Szóval a válaszom: semmit. Sőt, édesanyámék úgy tartják, hogy nagyobb esélyem lenne olyan lányt kifognom, aki odamer állni a gáztűzhelyhez, és nem csak hallomásból ismeri a szakácskönyvet, avagy a mosogatószivacsot :)
Normális felfogású após és anyós jelöltet nem az érdekli majd, hogy te még a hátsódat is pénzzel töröld, hanem az, hogy a lányuknak jó helye van és így boldog.
Persze az is más kérdés, mit értesz "rosszabb anyagi" helyzeten.
Engem nem zavarna. Én se vagyok éppen eleresztve mostanság. De akkor sem zavarna ha én jobb helyzetben lennék. Egy pasi nem attól lesz a szememben férfi hogy sok pénze van és drága ajándékokat vesz nekem. Attól h nincs pénze még ugyanúgy meglephet valamivel, kedveskedhet. Sőt az olyan ajándékok, meglepik amik nem kerülnek pénzbe sokkal értékesebbek a szememben, mint az amiért egy kisebb vagyont kiad.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!