Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Rosszabb" anyagi helyzetben...

"Rosszabb" anyagi helyzetben lévő kismamik. Ti hogy viselitek hogy nem vehettek meg mindent amit szeretnétek, meg nem is tehettek amit akartok?

Figyelt kérdés
Ne értsetek félre, nem élek rossz anyagi körülmények között. De sajnos nem a legjobb. Pedig vállalkozók vagyunk, de manapság ez nem egyszerű. Néha úgy tud fájni hogy nem tudok majd mindent megadni a babónak amit szeretnék. Meg ha megkívánok valamit, akkor háromszor meg kell gondolnom hogy megvehetem-e (pl. gyümi vagy ilyesmi). Nem beszélve a 4d-ről. Nagyon szeretnék eljutni legalább egyszer, de nem biztos hogy sikerülni fog.
2009. jún. 8. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
98%

Biztos nem egyszerű! DE! A gyereked nem azt fogja értékelni majd, hogy mennyi és milyen drága dolgai lesznek, hanem a SZERETET!!!

Nekem már van babóm, de nem voltam vele egyszer sem 4D-n pedig mehettünk volna. Egyszerűen nem érzem értelmét, hiszen UH-on is nagyon jól látszanak dolgok már. Ráadásul a dokim szerint ez amolyan "cirkusz". Ne keseredj el! Nem ettől függ az egész....

2009. jún. 8. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia az én párom a terhességem elején vesztette el a munkáját...Sajnos ezért az én terhességem sem telt ugy hahogy elképzeltem :( Kismama ruhuhákat sem tudtam venni,az anyukám vett nekem ha már nagyon nem fértem bele a fölsömbe.Meg 1-2 nadrágot tudtak adni a rokonok meg a bartánöm.De hála istennek azóta sokkal jobb a helyzetünk :) Boldog babavárást!
2009. jún. 8. 15:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Mi ugyanigy vagyunk. :( Nagyon el szoktam keseredni néha,de ez van,nem tudunk mit csinálni...Nálunk csak a legfontosabbakra van pénz. Annyira utálom ezt a helyzetet,de majd lesz valahogy! :(
2009. jún. 8. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia, egyetértek az előttem íróval. Nekem is ötször meg kell gondolnom jelen pillanatban, hogy mit vegyek meg.....értem ezt a kajára. Pedig a 20. héten járok, és annyira kívános vagyok. Szőrnyű ez az állapot, ráadásul van egy 5 évs kislányunk is. Mindent megteszünk, hogy ezt ő ne érezze...Nekünk is cégünk van, ami egy éve dübörgött, most pedig kész katasztrófa. Fel a fejjel, lesz jobb is.:((
2009. jún. 8. 15:17
 5/9 vav22 ***** válasza:
100%
Hát mi elég rossz anyagi körülmények között élünk, egészen annyira, hogy a szüleimhez kellett költöznünk átmenetileg... 33 hetes terhes vagyok és iszonyatosan fáj a szívem, nem is a száz ezres babkocsikért, hanem h hazakényszerültünk, hogy nincs meg a saját kis kuckónk és ezen csak egy olcsó albérletet értek... Nem tervezett baba volt és elég fiatal is vagyok, 21 éves, de nem volt szívünk elvetetni. Amikor ezt a döntést hoztuk, akkor még egész jól megéltünk... Aztán nekem ott kellett hagyni a melót, mert olyan tömény cigifüstbe (vendéglátás) nem tehettem ki szegény gyereket. Még ezzel sem lett volna olyan nagy gond, mert a párom jól keresett szintén vendéglátásba, de a válság ide is elért, egyre kevesebb munka és egyre több adósság. Sírva tudnék fakadni mikor a 800 ft-os kis ruhát ott kell hagynom a boltba... Hihetetlenül rossz érzés. Sőt nagy stressz, h mi van a még be nem fizetett számlákkal. Éjjelente nem tudok elaludni, csak emésztem magam. Nem szoktam senkinek panaszkodni, mindig azt mondom h jól vagyok, így most jól esett kiírni magamból. :-( Szóval fel a fejjel...
2009. jún. 8. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismét az első vok. Tudom ajánlani nektek a bababörzéket. Nem azokat a nagyokat, ami ritkán-ritkán vagy egy-egy nagyobb városban. Országszerte vannak ilyen lehetőségek és ott szinte mindent meg lehet venni sokkalta olcsóbban! Érdemes utána járni a környzetetekben! Babakocsitól kezdve kisruhákon át bármit megtaláltok ott. Az áruk pedig sokszor nevetségesen alacsony!

Remélem tudtam segíteni!

2009. jún. 8. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok! tudom, hogy nagyon rossz érzés, ha nem tudsz mindent megvenni a babádnak amit szeretnél. de igaza van annak, aki azt írta, a legtöbb ami kell neki az a szeretet.

egyébként az én csöpp fiam kapott két drága ajándékot a rokonoktól, a címkéjükkel játszik nem is a zenélő, matatható funkciókkal! egyelőre jobban tetszik neki az üres joghurtos pohár, a fakanál stb.

és turiból öltözünk, naggyon dögös tud lenni.

Fel a fejjel lányok! egy ismerősöm szokta mondani, hepe után jön a hupa, majd ismét hepe kell...

2009. jún. 8. 15:27
 8/9 vav22 ***** válasza:

5. válaszoló vagyok ismét.

Igen, mi is ezt a megoldást találtunk, elmentünk turkálóba, persze valami normálisabba és ott kg-os áron lehet venni ruhákat, mondanom sem kell mennyit nyom egy kis rugi... És sokszor találni olyan ami vadi új, még a cimkéje is megvan. Ott vettünk például nagyon édes micimackós rugdalózót, macis kispulcsit, kis kardigánt egy csomó nagyon jó állapotú cuccot. Legutoljára a legdrágább napon 9 db!!! babaruhát hoztunk el 850 ft-ért és ez a legdrágább nap volt... Drága cuccokkal nem lesz elhalmozva, de szeretettel annál inkább az biztos!!!

2009. jún. 8. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi se vagyunk valami húú de jó helyzetben. Én úgy oldom meg a dolgokat, hogy találtam egy nagyon jó turit, onnan öltözik mindenki. (legdrágább napon is 700ft egy kiló ruha) de a lányomra olyan gyönyörű ÚJ cuccokat találok, hogy a boltban sincs különb. A kaja meg, hát.........

egy héten kétszek főzök. Hétvégén meg megyek éjszakára dolgozni! A szivem szakad meg otthon hagyni sziszómat, de muszáj!! Kitartást csajok!!!

2009. jún. 8. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!