"Rosszabb" anyagi helyzetben lévő kismamik. Ti hogy viselitek hogy nem vehettek meg mindent amit szeretnétek, meg nem is tehettek amit akartok?
Biztos nem egyszerű! DE! A gyereked nem azt fogja értékelni majd, hogy mennyi és milyen drága dolgai lesznek, hanem a SZERETET!!!
Nekem már van babóm, de nem voltam vele egyszer sem 4D-n pedig mehettünk volna. Egyszerűen nem érzem értelmét, hiszen UH-on is nagyon jól látszanak dolgok már. Ráadásul a dokim szerint ez amolyan "cirkusz". Ne keseredj el! Nem ettől függ az egész....
Ismét az első vok. Tudom ajánlani nektek a bababörzéket. Nem azokat a nagyokat, ami ritkán-ritkán vagy egy-egy nagyobb városban. Országszerte vannak ilyen lehetőségek és ott szinte mindent meg lehet venni sokkalta olcsóbban! Érdemes utána járni a környzetetekben! Babakocsitól kezdve kisruhákon át bármit megtaláltok ott. Az áruk pedig sokszor nevetségesen alacsony!
Remélem tudtam segíteni!
sziasztok! tudom, hogy nagyon rossz érzés, ha nem tudsz mindent megvenni a babádnak amit szeretnél. de igaza van annak, aki azt írta, a legtöbb ami kell neki az a szeretet.
egyébként az én csöpp fiam kapott két drága ajándékot a rokonoktól, a címkéjükkel játszik nem is a zenélő, matatható funkciókkal! egyelőre jobban tetszik neki az üres joghurtos pohár, a fakanál stb.
és turiból öltözünk, naggyon dögös tud lenni.
Fel a fejjel lányok! egy ismerősöm szokta mondani, hepe után jön a hupa, majd ismét hepe kell...
5. válaszoló vagyok ismét.
Igen, mi is ezt a megoldást találtunk, elmentünk turkálóba, persze valami normálisabba és ott kg-os áron lehet venni ruhákat, mondanom sem kell mennyit nyom egy kis rugi... És sokszor találni olyan ami vadi új, még a cimkéje is megvan. Ott vettünk például nagyon édes micimackós rugdalózót, macis kispulcsit, kis kardigánt egy csomó nagyon jó állapotú cuccot. Legutoljára a legdrágább napon 9 db!!! babaruhát hoztunk el 850 ft-ért és ez a legdrágább nap volt... Drága cuccokkal nem lesz elhalmozva, de szeretettel annál inkább az biztos!!!
Mi se vagyunk valami húú de jó helyzetben. Én úgy oldom meg a dolgokat, hogy találtam egy nagyon jó turit, onnan öltözik mindenki. (legdrágább napon is 700ft egy kiló ruha) de a lányomra olyan gyönyörű ÚJ cuccokat találok, hogy a boltban sincs különb. A kaja meg, hát.........
egy héten kétszek főzök. Hétvégén meg megyek éjszakára dolgozni! A szivem szakad meg otthon hagyni sziszómat, de muszáj!! Kitartást csajok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!