Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2009 decembere óta nincs senkim, nyugtassatok meg légyszi, hogy van aki ennél rosszabb helyzetben van párkapcsolat terén!? .
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 22:24
1/35 anonim válasza:
Nem volt komoly kapcsolatom 5 éve... egyenlőre nem kell szerelem, nekem jó ez az életforma, hogy élem az életem :D megnyugodtál? :D
2/35 A kérdező kommentje:
nem,mert vágyok a szerelemre nagyon,lelkis típus vagyok:(
2011. febr. 4. 22:27
3/35 andoryy válasza:
Gondolj bele abba milyen jól is élsz te ha ez a legnagyobb problémád.
4/35 A kérdező kommentje:
nem élek jól,mert számomra egy igazi szerelem lenne ami a gazdagságot nyújtaná,és ez nincs jelenleg
2011. febr. 4. 22:30
5/35 anonim válasza:
Első vok, az utsónak igaza van, másoknak sokkal nagyobb problémái ennél...van aki 20 fölött van és komoly kapcsolata se volt... másnak meg más téren vannak problémái....ez nem tragédia...
6/35 A kérdező kommentje:
most párkapcsolatról beszélek,nem az élet milyenségéről...
21 felett vagyok és nem volt eddig komoly kapcsolatom,nem siránkozok,csak meg akarom értetni magamat.
2011. febr. 4. 22:34
7/35 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy rosszabb helyzetben vagyok nálad, tényleg megnyugszol? Ha nekem is rossz, akkor neked már kevésbé?
Dögöljön már meg a szomszéd tehene is... :S
8/35 anonim válasza:
26 vagyok és 1 komolyabb kapcsolatot tudok felmutatni, ami valójában így visszagondolva nem is volt az, csak a részemről.
9/35 anonim válasza:
2008jan óta...
Ez van. Sz*r egyedül.
10/35 A kérdező kommentje:
nincsenek komoly haverjaim akivel erről tudnék beszélni,szóval valahol ki kell önteni a szívemet...ha megértitek
2011. febr. 4. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!