Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2009 decembere óta nincs senkim, nyugtassatok meg légyszi, hogy van aki ennél rosszabb helyzetben van párkapcsolat terén!? .
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 22:24
11/35 anonim válasza:
lol,...nekem 1989 óta nem volt :DD
12/35 anonim válasza:
2006 óta nem volt rendes kapcsoaltom, csak egy-két amolyan futó kaland. Szerintem én rosszabb helyzetben vagyok. ;)
Ha akarod, írj privit, szívesen dumálnék veled erről is, meg akármiről ;)
14/35 anonim válasza:
22:44 de jóóó, én akkor születtem :D nem vagy véletlenül az apám?
15/35 anonim válasza:
Én 26 éves vagyok, de 2 rövidebb kapcsolaton kívül más nem volt eddig az életemben. De bízom!
Fel a fejjel!
26/L
16/35 anonim válasza:
Szia! Meg értjük ,persze. :) Ha akarsz velem nyugodtan beszélhetsz , mindenről ha kell tanácsot adok meg minden. Ha gondolod írj privit:)
17/35 anonim válasza:
23:07
csak ha luke skywalkernek hívnak :D
18/35 anonim válasza:
Én nyertem, nekem 22 éve nem volt senkim, se komoly, se rövid kapcsolatom. :(
19/35 anonim válasza:
Most tényleg azon versenyeztek, hogy kinek a legsz.rabb?! Gratulálok.
20/35 anonim válasza:
20 éve (mióta megszülettem) nincs senkim :) mégse parázok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!