Párom a tudtom nélkül vett egy félkész házat. Ti mit szólnátok ehez?
Figyelt kérdés
Jelenleg az én házamban lakunk, párom ma vett egy félkész kis házat majdnem a szomszédban. A lényeg az, hogy nem is szólt róla. Mit fogunk mi kezdeni egy olyan házzal? Igaz, nem drága, 800000 forint volt.2014. ápr. 14. 16:28
1/30 anonim válasza:
Befektetés? Befejezi, és még hasznot is hoz.
3/30 yakumo18 válasza:
Most erre mi mit mondjuk ?
Hülye mert megvette? Nyilván meglepetést, és örömet akart okozni. A leírtak alapján.
Valószínű hogy egy közös házban szeretne veled élni, nem olyanban ami csak az egyik félé.
Gondolom majd kipofozza a párod, és beköltöztök.
De ez csak az én szubjektív véleményem.
Én örülnék ha a párom ezzel a hírrel állítana be.
4/30 anonim válasza:
Gondolom azonnal kellett döntenie. Ennyi pénzből nagyon egy telket se lehet venni, nem ám egy félkész házat. Ne gondolj mögé túl sokat, befektette a pénzt. Ha el akarna menni, akkor nem a szomszédba vette volna, és nem is tudnál róla.
5/30 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy nincs pénzünk. Azt sem tudom, hogy a párom miől vette a házat.
2014. ápr. 14. 16:36
6/30 anonim válasza:
Arra van a kijárat, a cuccoaidat is ott találod. Szia.
7/30 anonim válasza:
Meglepetést akart szerezni! (ma már ezzel nem lehet befektetésként sáfárkodni... Brrrha ez volt a terve-rossz 5let!
8/30 anonim válasza:
Dühös lennék, hogy nem szólt egy ilyen fontos dologról amiről kettőnknek kéne döntenie. Egyébként említette, hogy mi célból vásárolta? A közös élet megkezdése egy másik házban, vagy esetleg más célokból?
9/30 A kérdező kommentje:
Nem is kérdeztem tőle, nagyon mérges vagyok rá.
2014. ápr. 14. 16:52
10/30 anonim válasza:
Párod? Vagyis nem vagytok házasok?
Kinek a pénzéből vette? A sajátjából vagy a tiedből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!