Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehez? Beleegyezn...

Mit szólnátok ehez? Beleegyeznétek?

Figyelt kérdés
Kamionos vagyok és pénteken felvettem egy stoppos csajt (nem kell rosszra gondolni:D). Elvittem egy darabig és közbe beszélgettünk. Kiderült h egy falu van közöttünk. Már nem tudom h mondta pontosan de az a lényeg h szeretné tartani velem a kapcsolatot és valamikor szeretne velem jönni. Igazából én is bírom a csajt de nem akarok tőle semmit. Azért kérdezem mert velem ilyen még nem történt és fura h egy "idegen"...ti mit szólnátok hozzá?
2011. márc. 27. 17:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
én bele eggyeznék.ha bírod a csajt, legalább nem unatkozol az úton..és ki tudja;)
2011. márc. 27. 17:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért , amíg alaposabban nem ismered ki, egy hosszabb útra nem vinném el még.
2011. márc. 27. 17:30
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Meggondolnám, de ha normális csajról van szó miért ne?
2011. márc. 27. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Egy ingyen utat akar külföldre a kislány. Ingyen fuvar, szállás, kaja, pia, amit gondolja, hogy te állsz.
2011. márc. 27. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
56%
ja, ingyen utat akar. nem biztos, h szexet, v. mást is. kérdezz rá konkrétan, mire gondol. ha jól elbeszélgettetek, és nem zavarna egy útitárs, vidd magaddal, csak mondd, h kaját piát hozzon ő, neked is. :D
2011. márc. 27. 17:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
közöld vele konkrétan h nem akarsz tőle semmit...ha ezek után is nyáladzik és pofáraesik,az az ő baja...de ha csak veled akar menni és nincs ellenedre,gondold meg amit előttem írtak és hajrá^^
2011. márc. 27. 17:46
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Jaj most azért már egyből bacogatni. Miért, normálisnak talál, szimpatikus vagy neki, és úgy van vele, hogy ha nem zavarna, akkor szívesen menne veled. Gondolom ráér, szeretne, világot látni, meg hogy egyáltalán, hogy működik ez. Ha ráérnék és lenne kivel én is úgy megnézném magamnak, milyen is ez, mert én sokáig szerettem volna kamionos csaj lenni, de máshogy alakult.

Függetlenül attól, hogy ki tudom fizetni, hogy elmenjek külföldre, ez sokkal érdekesebbnek tűnik, etetném én magamat, meg minden, de ha van aki nem bánja, hogy ott vagyok társaságnak szívesen kipróbálnám..

Amúgy meg azért azt nem tudom, hogy honnan veszi rögtön egy-két rosszindulatú válaszoló, hogy azt hiszi majd te eteted.

2011. márc. 27. 18:16
 8/15 A kérdező kommentje:

Belföldezek :D

amúgy szerintem nem olyan bár kitudja nemismerem. jól jönne egy kis társaság néha...

2011. márc. 27. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túl naív vagyok, de nekem nem jutott eszembe semmi, ami miatt veszélyes lehetne rád nézve egy lány.

Főleg így, hogy belföldet járod csak, így még az ingyen világlátás sem lehetséges.

Leírnátok, hogy mitől lehetne tartania a kérdezőnek? Nem kötözködésként kérdezem, hanem valóban nem jut eszembe semmi.

2011. ápr. 21. 22:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezek szerint már pár órát beszélgettetek a kocsiban. Ha nem találtad a lányt túl zűrösnek, és normálisan beszélt, adta elő a mondandóját, nem voltak logikai hézagok a sztorijában, amit bármiről elmesélt, akkor nyugodtan vigyed, persze. Egy fiatal lány (hacsak nem őrült) nem akar magának így pasit fogni :) szerintem csak simán szeret utazgatni, és barátkozik veled.

Ha viszont furcsa volt a csaj, akkor kerüld ki. Bolond nőktől minden kitelik :)

Kedves előző, nem kell lángésznek lenni ahhoz, hogy ha bolond a nő mi lehet. például megsértődik a visszautasításon, és ellopja a kérdező slusszkulcsát, igazolványait vagy bármi. Ennek elég kicsi a valószínűsége, de láttam én már karón varjút, úgyhogy nem lehet tudni. De azért erre rá lehet jönni előre is, az illető stílusából.

32/N

2011. ápr. 21. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!