Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ehez? Szerintetek gaz?
Figyelt kérdés
Batyamnak nemsokara eskuvoje van. A menyasszonyaval kitalaltak, hogy, amikor atoltoznek pirosba, eloadnak eg tangot. A menyasszony versenytancos volt, e miatt viszont a mozdulatai eleg...khmm..noiesek(ha ertitek mire gondolok..). Ott is erve a menyecske ruha, valami oldalt a combjaig felvagott, testhezallo hacuka lesz. Ott lesznek az idos rokonok, sot gyerekek is. Nem lesz egy ilyen erotikus tanc ez kicsit durva?2015. ápr. 13. 23:16
11/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se kover, de alulfizetett, se elvalt, se b..szatlan, alljatok le ezzel. Szoval egy templomi eskuvo utan ezzel semmi gind nincs? 70 meg 80 eves rokonok elott?
2015. ápr. 14. 00:08
12/43 anonim válasza:
"Az idosodo rokonokat meg lehetne annyival tisztelni, hogy nem egy melyen dekoltalt, combtoig felvagott ruhaban illegeti magat."
Te hol élsz??????
Szerinted ők nem láttak még olyant? Combot, mellet már a múlt század 20-as éveiben is rendszeresen villantottak!!!!!!
13/43 A kérdező kommentje:
Utolso...nyugi...kevesebb felkialtojellel is ertheto.
2015. ápr. 14. 00:12
14/43 anonim válasza:
Nem, a világon semmi gond nincs ezzel.
15/43 anonim válasza:
Az 1920-as évek, kis kérdező penészvirág, a 80-asok is ebben nőttek fel: https://www.youtube.com/watch?v=1zI7lAmizHQ
16/43 anonim válasza:
"Szoval egy templomi eskuvo utan ezzel semmi gind nincs? 70 meg 80 eves rokonok elott?"
NINCS!
Fáj, hogy a tesód előbb házasodik, mint te? Vagy utálod a leendő sógornőd?
Szánalmas vagy!
17/43 anonim válasza:
Basszus, a versenytánc nem olyan, mint a rúdtánc... maximum érzéki, de nem k...s meg ilyenek. Aki ezen megbotránkozik, az hülye és prűd.
18/43 A kérdező kommentje:
En mar eleg reg ota hazas vagyok, de josolgass meg, majd belejossz. En hiaba is, de figyelembe vennem a melyen vallasos, idos, beteg rokonok ertekrendjet. A rudtanc nem erotikus, max latvanyos es akrobatikus, ahoz kepest, amit mutattak.
2015. ápr. 14. 00:39
19/43 anonim válasza:
Nem tudom másoknál hogy van ez de az én nagyim kimondottan szereti nézni a versenytáncot ha nagy ritkán megy ilyesmi a tévében, és a ruhák is tetszenek neki, akkor ezek szerint biztos ő a perverz. Kérdező akit zavar majd nem néz oda, de szerintem max. Egy középkorban ragadt kis eldugott falubeli tanulatlan prűd embert zavarhat az ilyesmi.
20/43 anonim válasza:
Inkább azt áruld el, miért akarsz ennyire keresztbe tenni a leendő sógórnőnek?
Mert itt van a kutya elásva, hogy valamiért gyűlölöd, és kicsinyes módon az esküvőjét akarod megfúrni.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!