Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szolnatok ehez? Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok ehez? Szerintetek gaz?

Figyelt kérdés
Batyamnak nemsokara eskuvoje van. A menyasszonyaval kitalaltak, hogy, amikor atoltoznek pirosba, eloadnak eg tangot. A menyasszony versenytancos volt, e miatt viszont a mozdulatai eleg...khmm..noiesek(ha ertitek mire gondolok..). Ott is erve a menyecske ruha, valami oldalt a combjaig felvagott, testhezallo hacuka lesz. Ott lesznek az idos rokonok, sot gyerekek is. Nem lesz egy ilyen erotikus tanc ez kicsit durva?
2015. ápr. 13. 23:16
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
En nem gyulolom! Joban vagyunk. De ez nem azt jelenti, hogy mindenben egyet kellene ertenem vele.
2015. ápr. 14. 00:47
 22/43 anonim ***** válasza:
92%

No, akkor itt egy kis argentin tangó:

https://www.youtube.com/watch?v=n-G8eW63Ym0

https://www.youtube.com/watch?v=Lcu8uuN2ueY

Ezekhez képest már egész szolidnak fogod látni, amit előadnak:-)

2015. ápr. 14. 00:58
 23/43 A kérdező kommentje:
Hat ez kb olyan, mint amit mutattak. :)
2015. ápr. 14. 01:02
 24/43 anonim ***** válasza:
86%
Mi ezzel a gond? Nekem tetszett :)
2015. ápr. 14. 01:04
 25/43 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is klassz, én szívesen részt vennék olyan esküvőn, ahol akár több ilyen táncot lenyomnak.:-)
2015. ápr. 14. 01:16
 26/43 anonim ***** válasza:
86%
Nem. És amúgy is, az ő esküvőjük, legalább ezen az 1 napon ne a rokonoknak kelljen megfelelni.
2015. ápr. 14. 05:48
 27/43 anonim ***** válasza:
85%

Mert a nagymamik tuti nem nézték a Szombat esti lázt. A pattanásos tini fiúk meg az én koromban még szerették a kirívóan öltözködő hölgyeket, de lehet, hogy már Bibliát lapoknak esténként és nem playboyt, sokat változhatott a világ.

Én sem vagyok híve a táncoljon az ifjú pár valami vicceset, betanultat, mert legtöbbször egy izzadtságszagú valami sül ki belőle, de így, hogy az egyik fél tényleg tud táncolni, hajrá. A nagymamák, idős rokonok szúrós tekintetével meg nekik kell megkuzdeni.

2015. ápr. 14. 06:35
 28/43 anonim ***** válasza:
96%
Dehogy is lesz gaz! Nekunk is lesz nyaron lagzi es nezegettem youtube-on videokat, hogy milyen meglepetes tancot adjak elo. Talaltam egy orosz, versenytancol par videojat, amiben valami csodalatosan tancol az ifju par. Szexi, bravuros, gyonyoru az egesz. Total irigy voltam, hogy ilyenre mi nem leszunk kepesek nulla tanctudassal :( azon a videon a vendegek amuldoztak es sikongattak, ugy tetszett nekik.
2015. ápr. 14. 07:16
 29/43 anonim ***** válasza:
97%

Nekem (nagymamaként és 60 fölött) semmi bajom sem lenne ezzel, ez egy közismert társasági tánc, már a gyerekkoromban sem volt újdonság.

Ha az adott pár tényleg tudja táncolni (márpedig versenytáncosként feltételezhetö), akkor semmi probléma.

Szerintem sokkal kínosabb, ha egy táncolni nem tudó pár az esküvö elött egy-két hónappal kezdi el tanulni, és mivel még igen kezdök, szemmel láthatóan "számolják a lépéseket" az esküvön az "elöadás" közben.

Az meg, hogy templomi esküvö után - akkor ilyen esetben táncolni sem lenne szabad, alkoholt fogyasztani sem, mert a templomban azt sem illik. Az egyetlen eset, amikor jogs lenne a kifogásod, ha magában a templomban táncolnának tangót!

Szerintem igen prüd, begyepesedett nö lehetsz, ha (állításod szerint 30 fölötti, férjezett nö létedre) ez nem elöadható idösebbek elött.

2015. ápr. 14. 08:14
 30/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha en egy olyan eskuvore lennek hivatalos ahl tudom h azegyik fel versenytancos,egesz nap azt varnam h mikor fognak mar tancolni.:)igaz en nem vagyok idos(27) de sztem a nagymamam se lenne megbotrankozva rajta.az o eskuvojuk,csinsljak ahogy ok szeretnek.te elmondhatod a velemenyedet,de azt csinalnak amit akarnak.hiszen ez az o nagy napjuk...
2015. ápr. 14. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!