Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felvettétek a férjetek nevét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvettétek a férjetek nevét?

Figyelt kérdés

Nagy dilemmában vagyok, nem tudom, hogy felvegyem-e a vőlegényem nevét.

A né, és a hozzá hasonló változatok kizárva, az is, hogy teljesen felveszem a nevét, egyedül csak a kötőlejesen gondolkozom...

Egyik az, hogy azon a véleményen vagyok, hogy van nekem saját nevem, az összetartozást máshogy is ki lehet fejezni, de mégis utána meg nem látszik, hogy férjnél vagyok..

2015. ápr. 11. 12:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
44%

És? Ez a magánvéleménye volt. Attól, hogy másnak nem tetszik még nem kell lepontozni. Elég annyit írni, hogy "számomra viszont nem szempont az, amit az előző írt, én ezt nem tartom fontosnak". Lényegében, ha szigorúan vesszük a kérdés tényleg csak arra irányul, hogy felvettétek-e, de ilyen alapon mindenkinek csak egy nemet vagy igent kellene írnia körítés nélkül.

Egyébként engem is lepontoztak, bár nem tudom miért :)

2015. ápr. 11. 17:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Igen, ez a magánvéleményem volt, ahogy előttem írták. Egy szóval nem írtam sehol, hogy mindenkinek így kéne tennie, csak leírtam az indokaimat, hogy miért így vettem fel.. de hát egészségedre a lepontozást. :)
2015. ápr. 11. 17:42
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem vettem fel.Jó így nekem.

A férjemet nem zavarja,a lényeg/nekünk/ hogy házasok vagyunk.

2015. ápr. 11. 18:38
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
22. Sajnos sokan ebben éli ki vágyaikat, ezen az oldalon igen sok ilyen van, hogy mást se csinál, csak pontoz lefelé. Bocs az offért :)
2015. ápr. 11. 21:28
 25/28 anonim ***** válasza:
Féltékeny emberek, mert nekik talán soha nem is kell majd ilyenen gondolkodni, mint a névválasztás, mert nem lesz olyan férfi, aki elveszi őket. A keserűség bizony csúnya dolgokat szül. Szóval valamilyen szinten sajnálni lehet őket...
2015. ápr. 11. 23:24
 26/28 anonim ***** válasza:

Felvettem.

Egyrészt ez is azt mutatja, hogy egy család vagyunk.

Másrészt tök jó, előkelő hangzású lett a nevem.

Harmadrészt a régi nevemet sokan nem értették.

Negyedrészt teszek mások véleményére.

2015. ápr. 12. 23:06
 27/28 anonim ***** válasza:
Én kötőjeles lettem! :) Számomra ez volt az egyetlen opció,a mi szóba jöhetett, vagy az, hogy maradok a lánykori nevemen...
2015. ápr. 13. 08:42
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a kötőjeles verziónál vannak olyan vezetéknevek,amik nem passzolnak össze(ha mindkettő hosszú vagy nyelvtörő például)az elég bonyis tud lenni egy bemutatkozásnál és/vagy aláírásnál később.Javasolnám hogy írd le mindegyik verziót,kérdezd meg a párod vagy esetleg szülőket.Én személy szerint felveszem a párom vezetéknevét de a lánykori nevem meghagyom.Szüleim és családom iránti tiszteletből.(Nincs fiú tesóm aki tovább vihetné a vezetéknevet) Büszkén fogom viselni azt a "né" végződést,elvégre minden lány erről álmodik hogy feleség lesz egyszer... :)
2015. ápr. 26. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!