Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a férjetek öltönye?
17E
szántunk rá rendesen(bár nem 100at), de sikerült belefutni egy szuper öltönybe ennyiért
Magyar termék.
Ő egyébként nem hord öltönyt, csak külön eseményeken( esküvő, temetés, keresztelő, stb)
cipő: 14E
ingek 5500/db
azt hittük egyébként, hogy a testalkata miatt csak varratás lesz belőle, mert karcsú, keskeny csípője van, és széles válla, végül is pont illett rá amit találtunk.
95E baromi sok egy öltönyért szerintem, akármennyire szép, ha kihasználja, akkor oké.. (egy menyasszonyi ruha kölcsönözve a szebb 100E, az sem éri meg, mégis sokan választják)
Szia!
Igen, szerintem az rengeteg... mondjuk a 20-30.000-ret meg kevésnek tartom. Az én párom is finnyás az anyagokra, színre , fazonra, mindenre, de ő is gondolkodott azon, hogy nem csináltat, hanem vesz, és majd azt szabatja magára. Mert hogy az milyen minőségi... Inget ő is mindig ugyanott vesz kb. 10.000-ért, mellényt viszont nem szeretne az esküvőre. Neki is kevés öltöny áll jól, ő meg alacsony. Sztem még nézelődjetek. Mikor lesz az esküvő?
Mi 40 000-ért vettünk 60%-os gyapjú öltönyt. A boltban ráigazították (3 napot kellett várnunk).
Ha szép az öltöny, jó az anyaga, szabása, és tényleg tetszik párodnak, akkor nyugodtan vegyétek meg, mert az öltönynek valóban több haszna van (később is lehet hordani), mint a menyasszonyi ruhának. Annak a bérlésére általában a menyasszony nem sajnálja ezt összeget, ezért a vőlegényre is nyugodt szívvel lehet ennyit költeni :)
Ui: én a ruhámra egy 30-ast költöttem, ezért az olcsóbb öltöny is, de ha 100-ért vettem volna, akkor páromnak is jár a drágább öltöny :)
Ha hordja amúgy akkor vegyétek meg. Én sem sajnáltam az esküvői ruhámra 100 ezret.
A férjem öltönye csak 17 ezer volt, mert csak ritkán kell neki. Annak nincs értelme hogy évekig a szekrényben áll.
2 tanús esküvőhöz ha a te ruhád ilyen olcsó akkor szerintem felesleges 90 ezres alkalmi öltöny. Az alkalmi öltönyök gyapjúból vannak, de ez kényes, nagyon kopik és gyűrődik, így munkaöltönynek nem ideális (felső vezetőhöz viszont mindig ilyen illik, ők megengedhetik, hogy egy öltönyt 10-20 nap használat után eldobjanak).
A munkaöltönyök ugyanolyan jól néznek ki, csak közelről finom szem szúrja ki hogy kevésbé nemesek, műszálat is tartalmaznak, ettől strapabíróbbak, kevésbé gyűrődnek, sokkal jobban tisztíthatóak 40-60 ezerért már jók vannak. Brit konfekcióruházatok elég jó minőségűek, Allé-ban Marks & Spencer üzletet javaslom. (Én interneten NEXT-től szoktam rendelni évente 1-2 öltönyt, pontosan tudom a méretem, 2 nap alatt hozza légiposta szállítási költség nélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!