Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került a férjetek öltönye?

Figyelt kérdés
Nincs már időnk csináltatni, s mivel a párom elég vékony, nagyon kevés öltöny áll neki jól. Tegnap találtunk egyet 95 000 ft-ért. Kihasználná, mert a munkájából kifolyólag rendszeresen ki kell öltöznie, de amikor azt látom, hogy 20-30 ezer forintokért lehet öltönyt venni, elbizonytalanodok (mondjuk nagyon finnyás mind az anyagra, mind a szabásra- meg is értem, kevés áll neki jól a magassága és a vékonysága miatt). Szerintetek sok ez egy szép öltönyért? Ti mennyiért vettetek? Cipője van, inget mindig ugyan ott vesz, az 10-12 ezer forint lenne.
2014. máj. 22. 09:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

17E

szántunk rá rendesen(bár nem 100at), de sikerült belefutni egy szuper öltönybe ennyiért

Magyar termék.

Ő egyébként nem hord öltönyt, csak külön eseményeken( esküvő, temetés, keresztelő, stb)

cipő: 14E

ingek 5500/db

azt hittük egyébként, hogy a testalkata miatt csak varratás lesz belőle, mert karcsú, keskeny csípője van, és széles válla, végül is pont illett rá amit találtunk.

95E baromi sok egy öltönyért szerintem, akármennyire szép, ha kihasználja, akkor oké.. (egy menyasszonyi ruha kölcsönözve a szebb 100E, az sem éri meg, mégis sokan választják)

2014. máj. 22. 10:11
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy sok, bár attól függ, honnan. Az enyémnek 120.000-ért vettük, bár ő nem használja ki, de valami trendit akartunk egyértelműen.:) A Peek&Cloppenburgban vettük.:)
2014. máj. 22. 10:12
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Igen, szerintem az rengeteg... mondjuk a 20-30.000-ret meg kevésnek tartom. Az én párom is finnyás az anyagokra, színre , fazonra, mindenre, de ő is gondolkodott azon, hogy nem csináltat, hanem vesz, és majd azt szabatja magára. Mert hogy az milyen minőségi... Inget ő is mindig ugyanott vesz kb. 10.000-ért, mellényt viszont nem szeretne az esküvőre. Neki is kevés öltöny áll jól, ő meg alacsony. Sztem még nézelődjetek. Mikor lesz az esküvő?

2014. máj. 22. 10:13
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Mi 40 000-ért vettünk 60%-os gyapjú öltönyt. A boltban ráigazították (3 napot kellett várnunk).

Ha szép az öltöny, jó az anyaga, szabása, és tényleg tetszik párodnak, akkor nyugodtan vegyétek meg, mert az öltönynek valóban több haszna van (később is lehet hordani), mint a menyasszonyi ruhának. Annak a bérlésére általában a menyasszony nem sajnálja ezt összeget, ezért a vőlegényre is nyugodt szívvel lehet ennyit költeni :)

Ui: én a ruhámra egy 30-ast költöttem, ezért az olcsóbb öltöny is, de ha 100-ért vettem volna, akkor páromnak is jár a drágább öltöny :)

2014. máj. 22. 10:15
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Én a C&A-ban vettem utoljára, valahol 30 alatt megállt, de rám pont jó az egyik konfekcióméret, hál' Istennek futná drágábbra is, de nem nagyon van rá szükségem, u.h. nem szántam rá többet. Van ismerősöm, aki olyan pozícióban van, ahol egy 95 ezres öltönnyel kispályásnak néznék, de ő szerintem öltönyben is alszik, 15 évvel ezelőtt is 270ezres Versace-kat hordott. Ha elvárás és futja rá, akkor vegyetek minőséget, vannak olyan helyzetek amikor számít, de mondjuk a családi költségvetést nem dönteném be emiatt.
2014. máj. 22. 10:20
 6/20 A kérdező kommentje:
Július közepén. Egy varrónőnk van akiben megbízunk, de lent vidéken, és azt mondta, hogy már késő, nem bírja bevállalni. A baj az, hogy hétfőn jöttem ki a kórházból, hat hétig feküdtem bent, nem így terveztük, el vagyunk késve. Egyébként csak két tanús lesz, az én ruhám 30 ezer forintba fog kerülni, ezért gondoltam arra, hogy bár drágállja az öltönyt, azt mondom, hogy vegyük meg. A kettőnk ruhája így kijön 150 ezerből, máshol csak a menyasszony ruhája ennyi... de valószínűleg nézegetünk még, hiszen még csak kedd óta keresgélünk, csak félek későn találunk, és nem akarok átmenni para-arába. :)
2014. máj. 22. 10:21
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Semmiképpen nem sok 95 öltönyre, sőt. Ha márkásat veszel, akkor még kevés is. 20-30-ból csak hordhatatlan műanyag fost kapsz. A márka nélküliek, amiknek jó anyaguk van, és rád igazítják az 50-től indul, ha konfekcióközeli méret vagy, akkor 60-70-ből meg is van. Egy alsó-közép márka (pl egy Diegel) 80-tól van már, de azok még gyenge minőségű anyagból vannak. Ami picit márka és az anyaga is jó az 150-től van. Ha bemész egy öltönyszabóhoz szívesen elmondja milyen anyagok vannak, milyen összetétellel. Az anyagon nem éri meg spórolni, a márkán már igen. (szerintem)
2014. máj. 22. 10:23
 8/20 anonim ***** válasza:
95%

Ha hordja amúgy akkor vegyétek meg. Én sem sajnáltam az esküvői ruhámra 100 ezret.

A férjem öltönye csak 17 ezer volt, mert csak ritkán kell neki. Annak nincs értelme hogy évekig a szekrényben áll.

2014. máj. 22. 10:29
 9/20 anonim ***** válasza:
70%

2 tanús esküvőhöz ha a te ruhád ilyen olcsó akkor szerintem felesleges 90 ezres alkalmi öltöny. Az alkalmi öltönyök gyapjúból vannak, de ez kényes, nagyon kopik és gyűrődik, így munkaöltönynek nem ideális (felső vezetőhöz viszont mindig ilyen illik, ők megengedhetik, hogy egy öltönyt 10-20 nap használat után eldobjanak).

A munkaöltönyök ugyanolyan jól néznek ki, csak közelről finom szem szúrja ki hogy kevésbé nemesek, műszálat is tartalmaznak, ettől strapabíróbbak, kevésbé gyűrődnek, sokkal jobban tisztíthatóak 40-60 ezerért már jók vannak. Brit konfekcióruházatok elég jó minőségűek, Allé-ban Marks & Spencer üzletet javaslom. (Én interneten NEXT-től szoktam rendelni évente 1-2 öltönyt, pontosan tudom a méretem, 2 nap alatt hozza légiposta szállítási költség nélkül.)

2014. máj. 22. 10:38
 10/20 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló! Ez egy Diegel öltöny. Akkor azt mondod, nem éri meg megvenni 95 ezer ft-ért?
2014. máj. 22. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!