Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került a férjetek öltönye?
www.lordfashion.hu
Mi itt varrattuk, 32e FT volt, 100% gyapjú
Azért ilyen olcsó, mert maradék anyagokat vesznek meg olcsón, amiből a varrodákban már nem tudnának egész szériákat legyártani.
Gyorsan, kb. 2 hét alatt meg is csinálták. Itt készen is lehet kapni, azok se kerülnek 90e-be.
Itt vettünk hozzá kész mellényt, nyakkendővel, ami 19e volt még pluszban.
Inget M&S-ben vettünk 8000 FT-ért
Nem vettünk neki újat, van egy kb 5 éves öltönye,eddig talán 10x ha volt rajta.
Úgy volt vele,hogy a nardág úgyis ugyanolyan fekete lenne, a felsőt pedig szertartás után vette is le,mindig nagyon melege van,ingben volt végig,fotózásokon is.
az ing viszont 12 ezer volt,abból csak jó minőségüt veszünk neki,amin alig látszik ha izzad.
"Kedves 7-es válaszoló! Ez egy Diegel öltöny. Akkor azt mondod, nem éri meg megvenni 95 ezer ft-ért?"
Ezt döntsd el Te. Inkább leírom a csapdát, amibe majdnem én is beleestem, lehet, hogy Ti is ebben vagytok. A diegel öltönyöknek nagyon jó szabásuk van. Amit én kinéztem, az is karcsúsított volt, szmokingos beütésű hajtókával, kifejezetten elegáns megjelenésű. 87e volt. Utána találkoztam egy öltönyszabóval aki elmondta hogy épülnek fel az öltönybrandek, milyen anyagokat használnak, stb. A diegelnek ez az alja, itt még elég gyenge anyagokat használ, itt a márkát és a fazont adja el. Nekem fontos volt az anyag, úgyhogy nem vettem meg. Kb egy tizessel olcsóbban méretre igazíttattam egy sokkal jobb anyagból levő noname öltönyt. És így utólag azt mondom, jobban jártam.
Én ezt csináltam, de te dönthetsz akárhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!