Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került a férjetek öltönye?

Figyelt kérdés
Nincs már időnk csináltatni, s mivel a párom elég vékony, nagyon kevés öltöny áll neki jól. Tegnap találtunk egyet 95 000 ft-ért. Kihasználná, mert a munkájából kifolyólag rendszeresen ki kell öltöznie, de amikor azt látom, hogy 20-30 ezer forintokért lehet öltönyt venni, elbizonytalanodok (mondjuk nagyon finnyás mind az anyagra, mind a szabásra- meg is értem, kevés áll neki jól a magassága és a vékonysága miatt). Szerintetek sok ez egy szép öltönyért? Ti mennyiért vettetek? Cipője van, inget mindig ugyan ott vesz, az 10-12 ezer forint lenne.
2014. máj. 22. 09:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
kb. 40 körül volt, de már pontosan nem emlékszem, de neki Bocskai öltönyt vettünk. Lett volna 300-ért az esküvő kiállításon, de aztán találtunk egy szépet. A 40-45-ben benne vannak a hozzá tartozó ingek, és a mellény is.
2014. máj. 22. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

www.lordfashion.hu

Mi itt varrattuk, 32e FT volt, 100% gyapjú

Azért ilyen olcsó, mert maradék anyagokat vesznek meg olcsón, amiből a varrodákban már nem tudnának egész szériákat legyártani.

Gyorsan, kb. 2 hét alatt meg is csinálták. Itt készen is lehet kapni, azok se kerülnek 90e-be.

Itt vettünk hozzá kész mellényt, nyakkendővel, ami 19e volt még pluszban.

Inget M&S-ben vettünk 8000 FT-ért

2014. máj. 22. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
35 ezerért varrattuk méretre. Egy hetet kellet rá várni.
2014. máj. 22. 10:57
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

Nem vettünk neki újat, van egy kb 5 éves öltönye,eddig talán 10x ha volt rajta.

Úgy volt vele,hogy a nardág úgyis ugyanolyan fekete lenne, a felsőt pedig szertartás után vette is le,mindig nagyon melege van,ingben volt végig,fotózásokon is.

az ing viszont 12 ezer volt,abból csak jó minőségüt veszünk neki,amin alig látszik ha izzad.

2014. máj. 22. 12:12
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
24 ezer ft. Rá lett szabva, mivel elég problémás alkat. 95 ezer ft-ot soha nem adnék ki öltönyre...illetve igen...de ahhoz milliomosnak kéne lennem. Szerintem felesleges, de ti tudjátok.
2014. máj. 22. 13:17
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Ha kihasználná amúgy, akkor mindenképp.
2014. máj. 22. 18:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
ki az a marha, aki mindenkit lepontozott???
2014. máj. 22. 18:52
 18/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg egy nagyon irigy ember... Köszönöm mindenkinek a válaszokat, juszt is felpontozok mindenkit! :)
2014. máj. 22. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"Kedves 7-es válaszoló! Ez egy Diegel öltöny. Akkor azt mondod, nem éri meg megvenni 95 ezer ft-ért?"

Ezt döntsd el Te. Inkább leírom a csapdát, amibe majdnem én is beleestem, lehet, hogy Ti is ebben vagytok. A diegel öltönyöknek nagyon jó szabásuk van. Amit én kinéztem, az is karcsúsított volt, szmokingos beütésű hajtókával, kifejezetten elegáns megjelenésű. 87e volt. Utána találkoztam egy öltönyszabóval aki elmondta hogy épülnek fel az öltönybrandek, milyen anyagokat használnak, stb. A diegelnek ez az alja, itt még elég gyenge anyagokat használ, itt a márkát és a fazont adja el. Nekem fontos volt az anyag, úgyhogy nem vettem meg. Kb egy tizessel olcsóbban méretre igazíttattam egy sokkal jobb anyagból levő noname öltönyt. És így utólag azt mondom, jobban jártam.

Én ezt csináltam, de te dönthetsz akárhogy.

2014. máj. 23. 10:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, 50 körül volt az öltönye, 2 részes, 12 az ing. Március elején vettük, vidéki nagyvárosban. Nem műanyag, arra nagyon finnyás, de nem sokat kell neki öltöny. Ez tetszett, méret is volt, nem kellett semmit csinálni vele, pedig felezett méret. (Abban kicsi a választék.)
2014. máj. 26. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!