Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek esküvőjük volt/lesz, honnan volt/van rá
pénzük? Spórolás, családi támogatás, hitel,
ajándék?
Saját, spórolt pénzükből fizetjük. Ha kapunk ajándékot örülünk, de nem arra számítunk, hogy visszajön az esküvőnkre költött pénz.
2015. ápr. 7. 10:04
Mi még csak tervezzük, előzetes számolások alapján kb. 70 fő lesz, nagy bulival, zenével, tánccal. Apukám ad egy milliót, az kb. a kaja-pia, a többi a tartalékunkból megy majd.
27N 28F
2015. ápr. 7. 10:29
Most kicsit több, mint 1 évig csak az egyikünk fizetéséből próbálunk megélni és minden plusz melót elvállalunk. Így számításaink szerint ki fogunk jönni.
2015. ápr. 8. 10:41
Nagyon sporolunk. Mellette sajnos itthon kertet kell csinalni, keritest,jardat stb, igy nehez. De mi fizetjuk a teljes osszeget.
2015. ápr. 8. 18:06
Mi első számolásra olyan 700 ezerből fogunk kijönni. erre spórolunk jövő júniusig. Apukám felajánlotta, hogy fizeti a felét, szóval olyan 350-et kell összegyűjteni majd, az azért több, mint egy év alatt menni fog, hacsak el nem veszíti valamelyikünk az állást, vagy nagy baj nem történik, ugye.
Gyűrűk ingyen voltak, mert volt elég aranyunk. És nem lesz puccos a lagzi, nem lesz templomi esküvő, és virágok sem. Úh. elég jól ki fogunk jönni szerintem :)
2015. ápr. 8. 18:23
Összeköltözés után, 6 hónapig spóroltunk, félretettünk rá a fizetésünkből. Ennyi.
Én vagyok a feleség, az én szüleim akartak támogatni - Nem fogadtam el. Szerintem nem az ő dolguk bármit is fizetni. Ajándékként sem fogadtuk volna el.
Hitel pedig kizárva. Felelőtlenség.
2015. ápr. 8. 18:44
Nekünk 1,2 millió lesz kb, az előzetes számolások alapján, abból 600.000-et mi gyűjtünk össze, kapunk valamennyi segítséget a családtól is, a maradékot meg a nászajándékokból fizetjük ki.
2015. ápr. 13. 09:04
Mi is spórolásból.Pont ezért nem is terveztünk nagyot,ahol lehetett faragtunk a költségekből.Szűk családi kör(21 fő).Polgári+templomi+vacsi zenésszel.Nem lesz menyasszonytánc(kis létszámnál viccesen hat hogy 10 perc és vége)Szép kártyából a vacsi,sütiket+zenészt+koszorúslány ruhákat az én szüleim állják(Pedig nem kértük,ők ajánlották fel)Hobbifotós ismerős,virágkötő barátnő(aki videós is lesz egyben). Ruhámat bérlés helyett megvettem olcsón(készletkiseprés volt a szalonban felutaztam érte Pestre.Dekoráció+fotózáshoz pár kellék egy része Ebayről másik része Ausztriából egy filléres diszkontból. Lehetőségeinkhez képest a legjobbat próbáljuk kihozni a dologból :)így is 400ezer forint lesz a vége.
2015. ápr. 26. 20:05
a mienk mar nagyon regen volt. nem volt templomi eskuvo, osszesen 8 an voltunk. egy sima ruham volt (nem menyasszonyi)egyszeru viraguzleti csokor. a ferjem az erettsegi oltonyeben volt (2 evvel az erettsegije utan eskudtunk meg). a polgari eskuvo utan megebedeltunk egy etteremben es ennyi. az egesz nem kerult akkor durvan 2 heti fizetesbe se. ha ma eskudnek pontosan ugyanigy tortenne semmi nagy felhajtast nem csinalnek. nagyon szep emlek volt, az eskuvon resztvevo egyik vendeg csinalt nehany kepet es kesz. az se kerult penzbe.
2015. jún. 15. 12:33
Kapcsolódó kérdések: