Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék az eskető papnak/ (lelkésznek)?
Figyelt kérdés
Valaki (akinek esetleg ismerős pap közreműködött az esküvőjén), adott-e, és ha igen, akkor mit adott/adtak ajándékba az eskető papnak/lelkésznek?2015. márc. 26. 16:11
1/5 anonim válasza:
Az unokatestverunk adta ossze a noveremeket, es tortat kapott ajandekba.
2/5 anonim válasza:
Meg talan egy uveg bort, vagy palinkat. Plusz meg volt hivva a lakodalomba termeszetesen,meg onnan is kapott sutit.
3/5 anonim válasza:
Felénk nem szokás ajándékot adni, csak a lakodalomba hívják meg.
4/5 anonim válasza:
ha jóban vagytok vele, akkor úgyis ismeritek annyira, hogy tudjátok, hogy minek örülne, egyébként meg csak a munkáját végzi, mint az anyakönyvvezető, akit szintén nem szokás megajándékozni. de egy üveg bor vagy hasonló szimbolikus protokollajándék amúgy jó megoldás lehet.
5/5 anonim válasza:
Felénk nem szokás. Szerintem meghívjuk a lakodalomba, mert azt illik (de tudom, hogy nem fogja elfogadni), és adunk egy üveg bort vagy küldünk sütit, de mondjuk én ismerem a papunkat gyerekkorom óta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!