Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legidétlenebb ajándék, amit az esküvődre kaptál?
Nem tudom, idétlennek mondható-e, de kicsit visszatetsző:
Amit a keresztanyám fiának vittem ajándékba, pár év után én kaptam vissza ugyanabban a csomagolásban.
Azóta nem sorolom a rokonaim közé.
Mi kevesektől kaptunk ajándékot, inkább pénz hoztak.
Viszont amiket kaptunk, az mind nagyon szuper volt.
Tavaly nyáron voltam egy esküvőn ami olyan 50-60 fős lehetett. Ott volt egy szerintem idétlen ajándék az egyik barát részéről. Az illető az ifjú párnak baba holmikat vett ajándékba, amit egy babakocsiba csomagolva adott át.
A gond csak az, hogy az ifjú pár 50 évesek voltak. 2-dik házasságuk, felnőtt gyerekeik vannak. Még ők is csak lestek, hiszen már rég nem abban a korban vannak, hogy babát tervezzenek. (főleg, hogy mindenki tudja,a menyasszonyt pár éve méhrákkal műtötték, és eltávolították. Hát elég kínos volt.
Egy olyan kerámia szobrocska, amit a nagymamák lakásában látni. Komolyan mondom, azóta az ágyneműtartóban van elrejtve, a doboznak jobban örültem, amiben benne volt, mert az egy szép kis doboz :D
Ja, nem nagyszülőktől kaptuk....
Egy tabla
A rendszeres szex es romantika egyetlen ellenszere az hazassag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!