Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit vegyek ajándékba egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek ajándékba egy esküvőre?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mit vegyek esküvői ajándéknak... Nem drága ajándékra gondolok max. 1500-ft-ig (valami jó kellene, mert még fiatalok) :))

2014. júl. 11. 00:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%

1 pénzt adjál mert annál nincs jobb.

2 azért 1500 kissé kevés lesz.

3 ha nem tudsz többet adni akkor hagyad inkább.

2014. júl. 11. 00:13
 2/16 anonim ***** válasza:

Olcsón is lehet szép, kreatív dolgokat venni.

Vegyél például egy szép fényképalbumot, amibe majd beragaszthatják az esküvői fotókat, vagy egy dizájnos képkeretet. A neten rengeteg dolgot lehet találni olcsón, sok kézműves is van, aki nem túl drágán készít ötletes és egyedi dolgokat.

2014. júl. 11. 00:18
 3/16 anonim ***** válasza:

Háát ez az összeg nagyon karcsú. Kicsit többet illene ajándékba adni.

De ha csak ennyi van akkor az előttem szóló véleményét osztom.

2014. júl. 11. 00:37
 4/16 anonim ***** válasza:
49%

1500Ft-os ajándék egy szülinapra mondjuk elmegy, de nekem kicsit égne az arcom, ha ennyivel állítanék oda egy esküvőre.

Mondjuk azt nem mondtad, hogy ezt a kis ajándékot a boríték mellé adnád kedveskedésből vagy csak ennyit szánsz az egészre. Mert ha amúgy pénzt is adsz külön, akkor egy album vagy "páros" bögre, vagy csak egy különlegesebb üdvözlőlap is nagyon aranyos tud lenni.

2014. júl. 11. 05:55
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt nem mondta hogy a lagziba is megy-e, másrészt van ahol nem szokás több tízezer forintot ajándékozni. Pl én meg 1-2 barátnőm is egyetemistaként házasodtunk, nem mindegyikünknek volt még önálló keresete, bizony adtunk/kaptunk ilyesmi értékű ajándékokat. Senki nem sértődött meg és senkinek nem égett a pofája.

A képkeret egyébként szerintem jó ötlet, ekkora összegbe nem igazán fér bele más.

2014. júl. 11. 16:37
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Én úgy gondolom, hogy egy ajándéknak nem az értéke számít, hanem az, hogy szívből adják. Akik csak az ajándék értékét nézik, azok nagyon lelki szegény, anyagias emberek. 28N
2014. júl. 11. 17:05
 7/16 anonim ***** válasza:
Valami konyha eszköz? Egy üvegtál, pohárkészlet, bögrék,... Ha bp-i vagy, akkor az IKEA-ban érdemes körülnézni.
2014. júl. 11. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Most komolyan lepontoztatok azért, mert szerintem nem az ajándék ára számít, hanem hogy szívből adják??? Tényleg elkorcsosul ez a világ és már csak a pénz számít...
2014. júl. 11. 22:27
 9/16 anonim ***** válasza:
19%

Szóval ha én szívem minden szeretetével adok neked egy kupac sz@rt, akkor te nagyon fogsz neki örülni. Mert ugye csak a szeretet számít.

Ne legyünk már ilyen álszentek...

Ez maximum 3 évesen van így, amikor anyu örül a döglött békának meg az fej nélküli egérnek és a sárgombócnak, mert tudja hogy csemetéje csak kedveskedni akar neki.

2014. júl. 11. 23:18
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Elárulom nektek, hogy én és a barátaim SOHA nem veszünk egymásnak ajándékot, hanem magunk készítjük! Pár száz forintból és mindenki örülni szokott annak, amit kap, mert nekünk NEM a pénz számít, hanem a szándék! Gratulálok, ha nektek igen! Ezért tart itt a világ...
2014. júl. 12. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!