Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek ajándékba egy esküvőre?
1 pénzt adjál mert annál nincs jobb.
2 azért 1500 kissé kevés lesz.
3 ha nem tudsz többet adni akkor hagyad inkább.
Olcsón is lehet szép, kreatív dolgokat venni.
Vegyél például egy szép fényképalbumot, amibe majd beragaszthatják az esküvői fotókat, vagy egy dizájnos képkeretet. A neten rengeteg dolgot lehet találni olcsón, sok kézműves is van, aki nem túl drágán készít ötletes és egyedi dolgokat.
Háát ez az összeg nagyon karcsú. Kicsit többet illene ajándékba adni.
De ha csak ennyi van akkor az előttem szóló véleményét osztom.
1500Ft-os ajándék egy szülinapra mondjuk elmegy, de nekem kicsit égne az arcom, ha ennyivel állítanék oda egy esküvőre.
Mondjuk azt nem mondtad, hogy ezt a kis ajándékot a boríték mellé adnád kedveskedésből vagy csak ennyit szánsz az egészre. Mert ha amúgy pénzt is adsz külön, akkor egy album vagy "páros" bögre, vagy csak egy különlegesebb üdvözlőlap is nagyon aranyos tud lenni.
Egyrészt nem mondta hogy a lagziba is megy-e, másrészt van ahol nem szokás több tízezer forintot ajándékozni. Pl én meg 1-2 barátnőm is egyetemistaként házasodtunk, nem mindegyikünknek volt még önálló keresete, bizony adtunk/kaptunk ilyesmi értékű ajándékokat. Senki nem sértődött meg és senkinek nem égett a pofája.
A képkeret egyébként szerintem jó ötlet, ekkora összegbe nem igazán fér bele más.
Szóval ha én szívem minden szeretetével adok neked egy kupac sz@rt, akkor te nagyon fogsz neki örülni. Mert ugye csak a szeretet számít.
Ne legyünk már ilyen álszentek...
Ez maximum 3 évesen van így, amikor anyu örül a döglött békának meg az fej nélküli egérnek és a sárgombócnak, mert tudja hogy csemetéje csak kedveskedni akar neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!