Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre pénz ajándékba, de hogyan?
Esküvőre pénzt fogok adni, és nem akartam csak egyszerűen odaadni, találtam egy jó ötletet, és ezt fogom megcsinálni de megakadtam: 3. Pénzdobozka
Kis dobozka, olyan mint a teafilteres tartók, fából, decoupage technikával díszítve. Minden rekeszben van valami vicces, egy kis cetlivel: pl. óvszer - mellé a cetlin: ha még nem akartok gyereket. Cumi, vagy tűvel átbökött óvszer -- ha már akartok. Iránytű: hogy mindig megtaláljátok a helyes irányt. Stb. Az utolsó rekeszben van a pénz: javasolt szöveg: tudom, a pénz nem boldogít, de hátha tudjátok használni valamire!
Egy hat rekeszes dobozt vettem, de nem találok megfelelő ötletet, amit a maradék két rekeszbe tenni lehetne. Valahogy semelyik ötletemmel nem vagyok megelégedve. Van ötletetek?
Valami miniatűr kínzóeszköz (sodrófa, lapát, kard, pisztoly, stb), "Férjszelidítő/sárkányszelídítő".
Valamilyen nagyon drága autó matchbox változatban: "Gondoltam mástól úgysem kaptok autót nászajándékba"
Kézzel varrott picike kispárna: "Ha kipihennéd magad a férjed/feleséged/gyereked/kiskutyád után"
Zabla: "Annak, aki irányít"
Illetve lehet kapni "féfitávirányítót", olyan, mint egy normál, csak vicces feliratok vannak a gombokon. Azt hiszem női változatban is létezik. Kérdés, hogy belefér-e a dobozba.
A férjem kapott - bár legénybúcsúra - nagyon találó, vicces ajándékot. Első ránézésre egy nagy virágcsokor. Ő is nézett bután, hogy köszöni, bár férfinak ritka ajándék...
Aztán kiderült, hogy egy lovaglópálca köré voltak kötve a virágok - rajta egy cetli: ha az asszony rakoncátlankodik :))
- egy családfa rajz, akár ők rajta, mint alapítók
- vagy valami ötlet, hogy az egymás iránti türelem is az eszükbe jusson viccesen, füldugó, ha nem túl durva számukra,
vagy valamilyen odaillő kínai bölcsesség
Ne haragudj, de ez ritka ordenáré és ízléstelen ötlet. Gumit esküvőn átadni???? És ha mondjuk akkor ott lesznek a szülei vagy fontosabb rokon amikor kinyítja. Mit fog szólni???
Ez max. egy legénybucsún elfogadott lazább keretek között, de nem egy eküvői szertartáson.
Ezt fontold meg újra, mert ezzel akár tönkre is teheted az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!