Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre pénz ajándékba, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre pénz ajándékba, de hogyan?

Figyelt kérdés

Esküvőre pénzt fogok adni, és nem akartam csak egyszerűen odaadni, találtam egy jó ötletet, és ezt fogom megcsinálni de megakadtam: 3. Pénzdobozka

Kis dobozka, olyan mint a teafilteres tartók, fából, decoupage technikával díszítve. Minden rekeszben van valami vicces, egy kis cetlivel: pl. óvszer - mellé a cetlin: ha még nem akartok gyereket. Cumi, vagy tűvel átbökött óvszer -- ha már akartok. Iránytű: hogy mindig megtaláljátok a helyes irányt. Stb. Az utolsó rekeszben van a pénz: javasolt szöveg: tudom, a pénz nem boldogít, de hátha tudjátok használni valamire!

Egy hat rekeszes dobozt vettem, de nem találok megfelelő ötletet, amit a maradék két rekeszbe tenni lehetne. Valahogy semelyik ötletemmel nem vagyok megelégedve. Van ötletetek?

2012. aug. 4. 18:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem a borítékos megoldást is meg lehet nagyon szépen oldani. Kézzel készíthetsz valami kreatív technikával egy ketté hajtható képeslapot, beleragasztasz egy színben hozzáillő névjegy-borítékot, és máris kész a személyre szóló. egyedi csomagolás. :)

Én nemrég készítettem ilyet, ragasztottam rá csipkét, szép natúr papírt választottam hozzá, és masnival kötöttem át. Teljesen egyedi lett. :)

Őszintén szólva én jobban örülnék egy ilyen képeslapnak, mint egy dobozkának. Persze a doboz elsőre nagyon aranyos meg vicces, de utána nehéz elrakni bárhova. A boríték kicsi helyen elfér, egy emlékeket tartalmazó mappába is akár. De egy doboznak hely kell, és a vége az lesz, hogy kelletlenül kerülgetik, mert kidobni mégse lehet... Rossz ezt így leírni, de mindig igyekszem arra is gondolni, mi lesz az ajándékkal, amit adok, hetek, hónapok vagy évek múlva.

2012. aug. 4. 20:54
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez butaság, mert azoknak a dolgoknak amik fontosak, emlékezetesek azoknak mindig van hely valahol, és mivel az ember örömmel gondol rájuk ezért nem teher. rádásul nem hiszem hogy egy kartondoboz méretű lenne az kérdező dobozkája :D
2012. aug. 4. 21:17
 13/25 A kérdező kommentje:
ez egykicsi doboz, ami ékszereknek, teafilternek, akárminek a tárolására alkalmas, de amúgy azt gondolom, hogy nem ez a kérdés lényege. Én biztos, hogy semmilyen körülmények között nem adok borítékot, akárhogy is csinálom meg, ez egy decoupage technikával csodásan elkészített doboz lesz, nem kell egyetérteni velem ebben, de ezt fogom csinálni. Nem félek, hogy nem tudják használni, vagy hova tenni, de ha nem kidobják, ennyi. A borítékod is szerintem rég a kukában van, de ez csak az én véleményem...
2012. aug. 4. 21:33
 14/25 anonim ***** válasza:
egyetértek a kérdezővel, én előbb kidobok egy borítékot mint egy dobozkát..
2012. aug. 4. 21:37
 15/25 loorien ***** válasza:
Mi is pont ilyen dobozt kaptunk az eskuvonkre egy par baratunktol! Volt benne fejfajas elleni tabletta, energiaital, sorsjegy.. Szerintem nagyon jo otlet volt.
2012. aug. 4. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

Én a magam nevében beszéltem, hogy ÉN jobban örülnék borítéknak (el is tettem mindet az esküvőnk után, ahogy az összes meghívót is, amit kaptunk ismerősöktől), és nem szeretem a dísztárgyakat. De a szűk barátnői köröm sem, mert nemrég beszélgettünk róla egyikük esküvője kapcsán. Abból indultam ki, hogy a kb. 20 darab boríték egy mappában van a polcomon, senkit nem zavar. Ha csak a fele helyett dobozkát kaptam volna, nem biztos, hogy lett volna helyem eltenni őket, és nehezebb szívvel dobok ki egy tárgyat, mint egy darab papírt. Ebből az következik, hogy bármennyire is örülök annak a dobozkának akkor, amikor megkapom, egy idő után ezt "felülírja" az a kellemetlenség, amit a tárolása okoz.

Lehet lepontozni, szembe mertem menni a közízléssel, és így nyilván a válaszom sem hasznos, ahogy az előző sem. Mert csak azé hasznos, aki egyetért. Hiába szeretnék segíteni azzal, hogy egy olyan meglátást mutatok be, ami egy máshogy gondolkodó emberé, ezt így szokás itt értékelni... -.-

2012. aug. 4. 21:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Baromira nem értek egyet a gondolkodásmeneteddel, és nem válaszoltál a kérdésemre, innentől kezdve teljesen nyugodtan lepontozhattalak volna, de hasznosra nyomtam (még csak nem is a közepesre) mert legalább kifejtetted a véleményed, még ha nem is tudok/akarok mit kezdeni vele. Hogy a többiek mit nyomtak, nem az én dolgom
2012. aug. 4. 21:53
 18/25 anonim válasza:
Nagyon szupi ötlet, nekem tetszik! Ha esetleg nem nagy kérés ha kész vagy vele tennél fel képet róla, mert én is szeretném megcsinálni Mi szeptemberben megyünk lagziba.Csak egy baj van h nekem nincs kreativitásom hozza! Előre is köszönöm neked! És jó mulatást:)
2012. aug. 4. 22:05
 19/25 A kérdező kommentje:
persze, ha nem felejtem el, teszek
2012. aug. 4. 22:08
 20/25 anonim válasza:
Vegyél rajta kaparós sorsjegyet !
2012. aug. 5. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!